BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Premier Lig'de 15. haftanın ardından

Premier Lig'de Noel yaklaşırken dengeler değişmeye başladı. Ligde fırtınalar estiler Chelsea ilk mağlubiyetini alırken, ikinci sıradaki Manchester City aradaki farkı kapatıyor...

Abone ol

Jose Mourinho sezonu namağlup kapatmalarının "imkansız" olduğunda ısrar ediyordu.

Newcastle disiplinli ve organize oyunuyla Chelsea'nin 23 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirip, Mourinho'yu haklı çıkardı.

2-1'lik galibiyet Senegalli Papiss Demba Cisse'nin ikinci yarıdaki iki golüyle geldi. Drogba'nın Chelsea adına bu gollere karşılık vermesine karşın Alan Pardew'in yönetimindeki Newcastle galibiyeti hak etti.

Chelsea'nin en yakın takipçisi Manchester City'yle arasındaki puan farkı üçe inerken, Mourinho yönetimindeki Chelsea St.James Park'ta oynadığı beş maçın hiçbirini kazanamamış oldu.

Manchester City farkı kapatıyor

Manuel Pellegrini'nin takımı kendi evinde Everton karşısındaki zorlu maçı Fildişi Sahilli Yaya Toure'nin penaltı golüyle 1-0 kazandı ve lider Chelsea'nin bu sezonki ilk yenilgisinin yarattığı avantajı kaçırmadı. Ancak zaferin bir bedeli vardı.

City'nin ünlü golcüsü Sergio Aguero dizindeki sakatlık nedeniyle sahayı gözyaşları içinde terk etti.

Aguero'nun City'nin Roma karşısındaki hayati önem taşıyan Şampiyonlar Ligi sınavında forma giymeyeceği sanılıyor.

Arjantinli golcü Everton maçından önce 14 Premier Ligi maçında 14 gol atmayı başarmıştı.

Arsenal'de düşüş sürüyor

Stoke'un Brittania Staduyumu Arsenal Menajeri Arsene Wenger'e pek uğurlu gelen bir yer olmadı hiç ve bu kez de takımı 3-2 kaybetti.

Stoke City ilk yarıda attığı üç golle Arsenal'in ilk yarıdaki defans zaaflarından faydalandı ve Kuzey Londra ekibinin ikinci yarıdaki geri dönüş çabaları sonuç vermedi.

Wenger Arsenal defansının ilk yarı performansını "fazla yumuşak" diye eleştirdi.