BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Posta Gazetesi yılın transferini yaptı

Türkiye'nin ençok satan gazetesinde köşe yazarlığına başlayan Seda Sayan, ilk gününde toplumsal bir olaya değindi!!

Abone ol

Kanal D'de haftanın altı günü sabah programı yapan Seda Sayan, Doğan Grubu'nun gazetesi Posta'da yazmaya başladı. Bir tam sayfada; "Okuyucudan Mektuplar, Takılmadan Edemediklerim, Gönlüme Takılanlar, Aşksız da Olmuyor ki, Her Kadın Güzeldir, Gözüme Takılanlar, Kafama Takılanlar, Diyorum ki..., Ekranda Soramadıklarım" bölümleri bulunuyor.

SEDA SAYAN'IN YAZILARINDAN 2 BÖLÜM

Haftanın 6 günü canlı yayın yapan (haber spikerleri bile 5 gün canlı yayında!) bir sanatçı olduğum halde bana yüklediğiniz misyonu haketmek ve de size daha fazla zaman ayırabilmek için Türkiye'nin en çok satan gazetesi POSTA'da yazmaya karar verdim. 6 gün canlı yayın yapıyor olsam da, neticede müzik-eğlenceye dayalı bir programım var. Sizden gelen faks, e-mail ve mektuplara, dertleşeceğimiz, tartışacağımız konulara çok fazla yer ayıramadığım oluyor. POSTA'da işte bu açığı kapatacağız. Aramıza yine kimse girmeden, yazdıklarınızı doğrudan ben okuyacağım, cevap yazacağım. Çevremde olup biten, gözüme batan ya da hoşuma giden olayları yine sizlerle paylaşacağım. Gazetede de sizlerle birlikte olmak, tartışmak, konuşmak ve de dertleşmek beni şimdiden çok heyecanlandırıyor. POSTA'nın Genel Yayın Müdürü Rıfat Ababay ve POSTA'nın kraliçesi Şenay Düdek iyi bir yazar olacağımı söylüyor. Yazdıklarımı çok beğendiler. Ama ben en çok sizin beğenmenizi istiyorum. Artık her çarşamba ve cuma yazılarımla pazar da özel röportajlarımla POSTA'dayım. Beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum.

MAYOCULARA ÇOK KIZDIM

Kime göre yaparlar şu küçücük bikinileri anlamam! Üst tarafı doldursan alt bol geliyor. Alt tarafı oldu diyelim bu sefer de üst küçük geliyor. En son bikini almaya gittiğimde bunalıma girdim. Şimdi diyeceksiniz ki, ayol sen de mi böyle söylüyorsun. Üstelik de o kadar zayıfladığın halde. Evet bacım, ben de böyle söylüyorum. Çünkü bikinileri öyle bir tuhaf yapmışlar ki, 2 ayrı bedende 2 ayrı bikini alırsan, ancak 1 takım bikini elde edebiliyorsun. 38 beden olanı denediğimde çok küçük geliyor. 40 bedeni denediğimde alt taraf iyi ama, üst taraf dar geliyor. Iııhh sığmıyor işte! Üstelik de o kadar küçülttürmüş olmama rağmen. Ne diye küçülttürdüysem; eskiden göbek attığımda sağlı-sollu bir gidip gelirlerdi yer yerinden oynardı vallahi. Defilelerde bakıyorum incecik mankenlere o avuç kadar bikiniler hop diye oluyor. Peki biz ne yapacağız? Ey mayocular, şu bikinileri biraz daha büyük yapın Allahaşkına. Niye bize eziyet ediyorsunuz? Modaya uyun, çağı yakalayacağız diye diyetle zayıflayıp; iki de estetik yaptırınca proporsiyonu bozuk tipler olup çıksak da bikini giyeceğiz!