BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Portakal Bahçeli'yi kendi sözleriyle vurdu

Fatih Portakal, MHP'de muhaliflerle birlikte hareket eden teşkilatlar için alınan kapatma kararını sert sözlerle eleştirdi. Bahçeli'ye Erdoğan için söylediği sözleri hatırlatan Portakal, demokrasi hatırlatması yaptı.

Abone ol

MHP'de muhalif isimlere yönelik başlatılan "sindirme operasyonu" Fatih Portakal'ı da kızdırdı. Bahçeli'yi canlı yayında kendi sözleriyle vuran Portakal, "Parti içinde demokrasi olmayan bir parti ülkeye nasıl demokrasi getirecek" diye sordu.

Devlet Bahçeli, kurultay isteyen Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın ile birlikte hareket eden il teşkilatlarını birer birer kapatıyor.

Kongre ihtimalini ortadan kaldırmak için görevden alma yerine il teşkilatlarının kapısına kilit vurmayı tercih eden MHP yönetimi şu ana kadar 15 il için kapatma kararı aldı.

ANADOLU'DA GÜÇ KAYBEDİYOR

Doğu ve Güneydoğu'da tarihin en düşük oy oranını alan MHP'de bu bölgelerdeki teşkilatlar ise aktif görev yapmıyor. Bahçeli'nin isteğiyle kapatılan 15 il teşkilatlarıyla birlikte sayının 30'a çıkacağı tahmin ediliyor.

ADINI VERİYORUM: DİKTATÖR

MHP'de kapatılan teşkilat sayısının 15'e ulaştığını söyleyen Fatih Portakal, ana haberde Bahçeli'yi kendi sözleriyle vurdu. İşte o sözler;

"Bir taraftan rakip olarak gördüğünüz bazı kişileri; Erdoğan'ı kastediyorum, diktatör olarak suçlayacaksınız. Bahçeli'nin adını veriyorum şimdi de, daha sonra da kendi partinizde muhalif hareket var diye kepenkleri kapatacaksınız. Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır, partisinin içerisinde demokrasi olmayan bir parti, acaba ülkeye nasıl demokrasi getirecek."