BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.480,32
HABER /  MEDYA

Survivor ünlüler SMS sıralaması Yımaz Morgül elenir mi?

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı ünlüler SMS sıralaması sonuçları verecek. Yılmaz Morgül SMS birincisi olursa elenmeyecek. Avatan Atakan birinci olursa ise büyük sürpriz olabilir.

Abone ol

Survivor 2016 adasından ilk kim elendi sorusunun yanıtı SMS oylaması sonuçları ile ortaya çıkacak. Survivor SMS oylaması neticesinde eleme adayı olan 3. isim belirlenecek. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre de bir kişi elenecek.

Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay ilk eleme adayları olmuştu. Survivor SMS oylamasında birinci olan kişi de bir isim söyleyecek. Böylece elemeye üç isim çıkacak. Bu üç isim arasından SMS oylaması sıralamasına bakılacak. Ünlüler SMS sıralamasında en sonda olan isim elenecek.

Survivor elemesi için geri sayım sürerken Yılmaz Morgül isminin yazılmasının şokunu yaşıyor. Avatar Atakan'a bu konuda kızgın olan Yılmaz Morgül, Tuğba Özay isminin çıkmasına da tepki verdi ve yapılanı ihanet olarak yorumladı.

YILMAZ MORGÜL VE TUĞBA ÖZAY SURVİVOR'DA ELENİR Mİ? ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI NASIL OLUR?

Survivor adasından gidecek ismi SMS sonuçları ve ünlüler SMS sıralaması belirleyecek. Bu noktada SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olacak isim kritik önem taşıyor.

Peki Survivor ünlüler SMS sıralamasında kim birinci olur? Performanslar göz önüne alındığında Avatar Atakan ile Nagahan Karadere ismi öne çıkıyor.

Atakan birinci olursa Nagehan'ın adını verebilir. Nagehan birinci olursa Yağmur eleme potasına girebilir. Yılmaz Morgül ile Tuğba Özay'ın yanına eleme adayı olarak Yağmur Özdemir gelirse elenecek isim büyük ihtimalle o olur.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR HİÇ EVLENDİ Mİ?

Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde yedi çocuklu Morgül ailesinin altıncı çocuğu olarak doğdu. Aslen Rizeli olan Yılmaz Morgül, 7 yaşında babasını kaybetmiş.

Kadıköy Belediye Konservatuarında müzik eğitimi alan Yılmaz Morgül, tarla işçiliğinden garsonluğa kadar bir çok işte çalışmış. 1988 yılında ilk kez assolist olarak sahneye çıkan Yılmaz Morgül,1994 yılında "Elveda İstanbul" şarkısıyla artık bütün ülkenin tanıdığı bir sanatçı oldu.

Cilt kanserine yakalanan ve ABD'de tedavi görerek kanseri yenen Yılmaz Morgül, annesinin hastalığı sebebiyle de büyük üzüntü yaşıyor.