BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.429,70
HABER /  DÜNYA

Popüler şarkının klibi gerçek oldu

İngiltere’deki bir üniversitenin kampüsünde yaşanan olay akıllara bugünlerde popüler olan Bingo Players ft. Far East Movement - Get Up şark...

Abone ol

İngiltere’deki bir üniversitenin kampüsünde yaşanan olay akıllara bugünlerde popüler olan Bingo Players ft. Far East Movement - Get Up şarkısının klibini getirdi.
Üniversitenin kampüsünde yuva kuran yabani kazın yumurtalarını korumak için çevreden geçen insanlara öğrencilere zor anlar yaşattı. İngiltere’nin Batı Midlands bölgesinde yer alan ve ülkenin lider üniversitelerinden biri olan Warwick Üniversitesi’nin kampüsünde öğrenci yurdu binasının yanında yuva kuran yabani kaz, yanında yuvasının kurulu olduğu yoldan geçmek isteyen öğrencilere zor anlar yaşattı. Henüz yumurtadan çıkmayan yavrularını korumak isteyen anne kaz, sadece yoldan geçmeye çalışan öğrencileri muhtemel bir tehdit olarak görerek öğrencilere saldırdı. Kızgın yabani kazın bu ilginç tutumu karşısında şaşkına dönen ve ne yapacağını bilemeyen öğrenciler ise kazın saldırısından türlü şekillerde korunmaya çalıştı.
Kulaklıkla müzik dinleyerek veya telefonla konuşarak yoldan geçen öğrencilerin, yolun ortasında bekleyerek hiçbir öğrenciye geçit vermeyen anne kazı son ana kadar fark etmemeleri ise dikkat çekti. Kazı fark etmeyerek yollarına devam eden öğrencilerin, saldırıya uğramalarının ardından yüzlerini ve boyunlarını kazın gaga darbelerinden korumaya çalıştıkları fark edildi. Yabani kazın yoldan geçmeye çalışan öğrencilere saldırısını odasının penceresinden kaydeden ve fotoğraflayan İşletme bölümü öğrencisi Zhi Chow, “Öğrencilerin kaz tarafından gagalandıklarını ilk gördüğümde bunu komik olduğunu düşündüm. Fakat siz geçiyorsanız bu o kadar da komik değil” şeklinde konuştu. Kazların çok büyük olduğunu ve yumurtaları korumak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Chow, daha önce de kampüste birçok kaz gördüğünü fakat bu kadar saldırgan ve sinirlisine şahit olmadığını dile getirdi.
(İHA)