BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,66
ALTIN 2.390,53
HABER /  GÜNCEL

Pompalı saldırgan kamerada

Erzurum’da pompalı tüfekle şoför arkadaşını vurarak yaralayan minibüs sürücüsünün korku saçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. <br/>Erzu...

Abone ol

Erzurum’da pompalı tüfekle şoför arkadaşını vurarak yaralayan minibüs sürücüsünün korku saçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Erzurum’un Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semtinde semt garajı önünde iddiaya göre minibüsçüler arasında yaşanan sıra tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada minibüs sürücüsü Ahmet S., iki bacağından da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu vurularak yaralandı. Ahmet S., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan şüpheli S.A.’nın yakalanması için polis operasyon başlattı.
Şüpheli S.A.’nın pompalı tüfekle dehşet saçtığı anlar ise garajın güvenlik kamerasına yansıdı. Yaraladığı Ahmet S’nin bacaklarına doğru üç el ateş eden S.A., daha sonra havaya ateş etmeyi sürdürerek çevredeki insanların üzerine doğru yürüyor. Bir süre sonra elindeki pompalı tüfekle güvenlik kamerasının açısından çıkan S. A. kayıplara karışıyor.
(İHA)