BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Polisten Polis merkezine kumar denetimi

Adana Emniyet Müdürlüğü’nde görevli müdür yardımcısı ve ilçe emniyet müdürü polis merkezinde vatandaşın ihbarı üzerine kumar denetimi yaptı....

Abone ol

Adana Emniyet Müdürlüğü’nde görevli müdür yardımcısı ve ilçe emniyet müdürü polis merkezinde vatandaşın ihbarı üzerine kumar denetimi yaptı.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 22 Ağustos 2013 günü saat 16.30 sıralarında gerçekleşen olayda, bir vatandaş, kaybolan kızının bulunması için Akıncılar Polis Merkezi Amirliği’ne gitti. Polislerin kendisine yeterince ilgi göstermediğini ve bilgisayar üzerinden kumar oynadığını görüp polisi arayarak şikayette bulundu. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir şube müdür yardımcısı yanına Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü ve polisleri arayarak polis merkezine denetime gitti. Polis merkezine gelen ekip önce merkezde denetim gerçekleştirdi. Ardından ise Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü denetimden sonra merkezde bulunan polisleri dışarı çıkartıp burada polislere konuşma yaptı. Daha sonra ise ekip polis merkezinden ayrıldı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Vatandaşın şikayetiyle kumar oynadığı belirlenen polis memuru hakkında ise savcılık soruşturma başlattı. Polis merkezinde görevli polisler denetim yapıldığı için rencide olduklarını ileri sürerek savcılığa şikayette bulundu. Bu olayların ortaya çıkmasının ardından Adana Emniyet Müdürlüğü de konu hakkında inceleme başlattı.
(İHA)