BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Polisten kaçarken tıra çarptı

Gaziantep'te polisten kaçarken tıra çarpan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

Abone ol

Gaziantep'te polis kontrol noktasından kaçarken tıra çarpan otomobilin sürücüsü öldü, otomobilde çok miktarda esrar bulundu.

Elde edilen bilgilere göre, Diyarbakır'dan Gaziantep'e esrar getirileceği bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda denetim noktası oluşturdu.

Henüz kimliği belirlenemeyen bir sürücünün kullandığı 21 AY 074 plakalı otomobil, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kontrol noktasından kaçmaya çalıştı. Kontrol noktasından uzaklaşmak için hızlanan otomobil, İdris Çetin'in kullandığı 47 KD 346 plakalı tıra çarptı. Tırın altına giren otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. 

BAGAJDAN ESRAR ÇIKTI

Otomobili kontrol eden Narkotik Büro Amirliği ekipleri, aracın bagajında paketler halinde çok miktarda esrar buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan otomobil sürücüsünün cesedi, cenaze aracıyla otopsi için Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kazanan karayolu, trafik ve karayolları ekiplerinin yürüttüğü çalışmanın ardından yeniden açıldı.