BIST 10.323
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.402,58
HABER /  DÜNYA

Polisten dev operasyon: 14 gözaltı

Gaziantep’te aralarında 1 polis memurunun da bulunduğu ve torbacı olarak tabir edilen esrar kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda, 14 şü...

Abone ol

Gaziantep’te aralarında 1 polis memurunun da bulunduğu ve torbacı olarak tabir edilen esrar kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda, 14 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesince harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri, yaklaşık 6 aylık takibin ardından, 14 ayrı yere operasyon düzenledi.
Düzenlenen operasyonda, aralarında polis memuru T.A. ile birlikte, K.S., S.D., S.A., Y.Ü., E.Ö., H.K., M.S., R.K., İ.D., E.A., H.K., H.K. ve M.K. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Ekipler, şahısların ikamet ettiği yerde yaptığı aramada 22 kilo 150 gram esrar maddesi, 40 adet captagon hap, 19 adet ecstasy hap ve 10 gram eroin maddesi ele geçirdi.
Gözaltına alınan 14 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada ifadeleri alınan şahıslar, daha sonra haklarından düzenlenen ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, “Uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleri ile kararlı mücadelemiz, Gaziantep halkından aldığımız destekle artarak devam etmektedir. Suç ve suçluyla mücadele görevini gece gündüz demeden fedakarca yerine getiren teşkilatımız içerisindeki suça karışan çürük elmaları da ayıklamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
(İHA)