BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.392,45
HABER /  GÜNCEL

Polisin 'ya tecavüz olursa' nöbeti

Sarai Sierra cinayeti polisin gözünü korkuttu. Polis Mudanya'da kamp kuran iki yabancı öğrenciyi görünce sabaha kadar 'taciz ve tecavüze' karşı nöbet tuttu.

Abone ol

Türkiye'nin utancı olan 'turist tecavüzleri' polisin gözünü öyle korkuttu ki Mudanya'da sıradışı bir nöbet yaşandı. Yabancı uyruklu iki kızın kamp kurduğu gören polis, 'tecavüz olur" diye sabaha kadar başlarında nöbet tuttu..

Marmara ile Hacettepe Üniversitesi'nde eğitim gören Fransız Cecile Marcelle ile Polanyalı Adelaide Guary, İstanbul'dan feribot ile Mudanya'ya geldi. Gün boyu gezen iki genç kız gece yanlarında getirdikleri çadırda kalmak istedi.

01.20130318111845.jpg

TACİZE UĞRARSINIZ UYARISI


Güzelyalı Mahallesi'nde deniz kenarına çadırlarını kurup uyku tulumlarına girerek uyumak isteyen genç kızları gören polis ekipleri havanın soğuk olması ve olası taciz olayına karşı uyardı.

1.20130318111912.jpg

KIZLAR İSTEMEDİ AMA POLİS NÖBET TUTTU

Türkçe bilen üniversiteli gençler, "Biz çadırımızda rahatız. Uyku tulumu olduğu için üşümüyoruz. Ayrıca bize tacizde bulunulacağını da sanmıyoruz. İlginize teşekkür ederiz" diyerek çadırlarına çekilirken, polis ekipleri gece boyunca üniversiteli genç kızların çadırında devriye gezerek önlem aldı.2.20130318111858.jpg

ANNE KIZA SOKAKTA İNFAZ...
DİĞER SAYFADA[PAGE]ANNE KIZA KORKUNÇ İNFAZ

İstanbul Güngören'de anne kız sokak ortasında öldürüldü. Saldırgan olay yerinde intihar etti.

Gençosman Mahallesi Atakan Sokak'ta dehşete düşüren cinayet yaşandı. Duydukları silah sesleri cam ve balkonlara çıkan mahalleli iki kadının sokak ortasında kanlar içinde yerde yattığını gördü.

ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Olay yerinde yaşamını yitiren kadınların aynı sokakta oturan Fatma Birgül Baykara (48) ve kızı Sunay Özcan (30) olduğu anlaşıldı. Anne kıza silahlı saldırı düzenleyen kişi başına silahı dayayarak intihar etti. Ağır yaralanan zanlı ambulansla Bağcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Adının İbrahim Atmacaoğlu (32) olduğu öğrenilen evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenilen saldırgan hastanede yaşamını yitirdi. Polis sokağı cembere aldı. Olay yeri inceleme ekipleri cinayet mahalleninde delil aradı. Saldırganın olay yerine geldiği otomobil , bagajı ve kapıları açık bir halde sokağın başında bulundu. Polis otomobilde de inceleme yaptı.

cinayet.20130318113832.jpg
NİYE VURDU?

Olayın şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar, Fatma Birgül Baykara ile kızı Sunay Özcan'ın birlikte kaldıklarını, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi tanımadıklarını söyledi. Polis saldırının detaylarını ortaya çıkarmak için soruşturmasını yürütüyor.

İddiya göre olay, saldırganın Sunay Özcan arasındaki yakınlığın Sunay Öcan tarafından sonlandırılması üzerine meydana geldi. Bunu kabullenemeyen Atmacaoğlu otomobiliyle geldiği sokakta, evlerinden çıkan Sunay ve annesine kurşun yağdırdı.

KAYIP KADIN PARÇALANMIŞ
OLARAK BULUNDU... DİĞER SAYFADA[PAGE]PARÇALAYIP TARLAYA GÖMDÜLER

ADANA'da, 5 Mart'ta ortadan kaybolan 3 çocuk annesi 43 yaşındaki Fadime Çam'ın cesedi, buğday ekili tarlada bulundu. Çam'ın yüzünün tanınmayacak halde olduğu ve üzerindeki altın ve parasının alındığı anlaşıldı.

Merkez Çukurova İlçesi Karslı Mahallesi'ndeki evinden 13 gün önce ayrılan Fadime Çam, iddiaya göre bir daha evine dönmedi. Eşi 49 yaşındaki İshak Çam'ın kayıp dilekçesi üzerine Fadime Çam aranmaya başlandı. Son olarak merkez Çukurova İlçesi Kenan Evren Bulvarı'nda görülen Çam'ın bir daha izine ulaşılamadı. Eşinin bugüne kadar kendisine haber vermeden hiçbir yere gitmediğini ileri süren İshak Çam, kolundaki altın bilezikleri için kaçırılmış olabileceğini iddia etti.

YÜZÜ TANINMAYACAK HALDE

Merkez Çukurova İlçesi Salbaş Mahallesi yakınlarında dün piknik yapan vatandaşlar, Garipler Mezarlığı'na 1.5 kilometre uzaklıktaki bir buğday tarlasında kadın cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, yüzü tanınmayacak halde parçalanmış olan cesedin Fadime Çam'a ait olduğunu belirledi. Çam'ın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

EŞİ: ALTINLARI ALINMIŞ

Umutla bulunmasını bekledikleri eşinin öldürüldüğü haberini alan İshak Çam, yasa boğuldu. Eşinin kaybolduğu gün üzerinde 500 lira ve toplam 100 gram ağırlığında altın takısı olduğunu belirten Çam, "Cesedi bulunduğunda üzerinde altın ve para yoktu. Muhtemel para ve altınları için öldürülmüş. Tek isteğimiz bunu yapanların biran önce bulunması" diye konuştu.

ERKEKLER GÖRÜNCE ŞAŞKINA DÖNÜYOR
KAMYON ŞOFÖRÜ KADIN[PAGE]KAMYON ŞOFÖRÜ KADIN

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde oturan evli ve 1 çocuk annesi 43 yaşındaki Ayşe Karakafa, 23 yıldır kamyon şoförlüğü yapıyor.

İlk eşini kaybettikten sonra oğlu Arif'e bakabilmek için şehirler arası otobüslerde çalışan Karakafa, ardından kamyon şoförlüğüne başladı.

E sınıfı ehliyete sahip Karakafa, 23 yılda Türkiye'de kamyonla seyahat etmedik bölge bırakmadığını belirtti.

kadin-kamyon-şoförü.20130318114206.jpg
Son 1 aydır özel bir şirkete ait 40 tonluk nakliye kamyonunu kullanan Karakafa, 12 tekerlekli kamyonuyla Fethiye ve çevre ilçelerden aldığı yükü, başka illere taşıyor.

Bazı seyahatlerinin 10 günü geçtiğini belirten Karakafa, kadın olmanın zorluğunu nakliyecilerle birebir diyaloğa girince yaşadığını anlattı.