BIST 10.310
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.453,10
HABER /  GÜNCEL

Polisi gördü kafasına sıktı

Ankara korku dolu dakikalara sahne oldu. Soyguncu önce bankaya girdi, ardından polis kıstırınca kafasına sıktı.

Abone ol

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'ndeki Ostim Sanayi Sitesi'nde, kaynakçılık yapan A. Ö. ile çırağı T. B., banka soymaya kalkıştı.

Bir banka şubesinde personeli tehdit edip aldıkları 100 bin lirayla kaçarken, polisin kıstırdığı zanlılardan T.B. başına dayadığı tabancayı ateşleyip intihar etti.

100 BİN LİRA ALIP KAÇTILAR

A. Ö. ile yanında çırak olarak çalıştırdığı T. B., kar maskelerini taktıktan sonra Ostim Uzayyolu Caddesi'ndeki bir banka şubesine girdi. Güvenlik görevlisini ellerindeki silahla tehdit edip tabancasını alarak etkisiz hale getiren 2 kişi, banka görevlilerinden aldıkları yaklaşık 100 bin TL'yi alarak çalıntı otomobille kaçmaya başladı.

POLİS KISTIRINCA KAFASINA SİLAHI SIKTI

Bankadan alarm verilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri soyguncuların kaçtığı çalıntı olan plakasız otomobili Demetevler 12'nci Cadde'de kıstırdı. Karşısında polisi gören T. B., panikleyerek araçtan inip, tabancayla kendi başına ateş etti. Ağır yaralanan T.B. ambulansla bölgeye en yakın Onkoloji Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ancak kurtarılamadı.

Diğer soyguncu A. Ö. de polisler tarafından gözaltına alındı. Bu arada bankadan çalınan paralar ile banka güvenlik görevlisinin tabancası da otomobilde bulundu.