BIST 10.209
DOLAR 32,34
EURO 34,88
ALTIN 2.394,25
HABER /  DÜNYA

Polise sahip çıktı

Sivas’ta bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, vatandaşların, "Polise uzanan eller kırılsın" sloganı üzerine, "Polis kardeşlerimiz g...

Abone ol

Sivas’ta bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, vatandaşların, "Polise uzanan eller kırılsın" sloganı üzerine, "Polis kardeşlerimiz görevlerini yapıyorlar, 24 saat ayakta kalıyorlar. Ben onlara teşekkür ediyorum" dedi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Şarkışla ilçesinde yapılan 300 kişilik İmam Hatip Lisesi Yurdu’nun temel atma törenine katıldı. Hükümet olarak yapamayacakları şeyleri vadetmediklerini belirten Yılmaz, "Vadettiklerimizi tek tek gerçekleştireceğiz. Allah birliğimizi, bütünlüğümüzü bozmasın. Biz birlik ve beraberlik içinde oldukça aşamayacağımız hiçbir engel yoktur, yapamayacağımız hiçbir eser de yoktur" diye konuştu.
Vatandaşların, "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları üzerine Yılmaz, "Polis kardeşlerimiz görevlerini yapıyorlar, 24 saat ayakta kalıyorlar. Ben onlara teşekkür ediyorum. Onlar bizim hak ve özgürlüklerimizi Anayasa’da, kanunlarda yazıldığı şekilde kullanabilmemiz için vardır. Bizim ilkemiz şu; ’Kendi nefsiniz için istemediğinizi başkaları için de istemeyin. Kendi nefsiniz için istediğinizi de başkaları için isteyin.’ İşte biz bunu yaparsak Nazım Hikmet’in dediği gibi, ’Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine’ bir arada yaşayacağız" dedi.
Yeniçubuk sakinleri, temel atma törenin ardından beldelerinin mahalle olarak Gemerek ilçesine bağlanmasını istemediklerini söyledi. Yılmaz, daha sonra il merkezine hareket etti.
(İHA)