BIST 10.167
DOLAR 32,39
EURO 34,72
ALTIN 2.400,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polisden değil babasından korktu

Adana'da bir okulun çatı arasında yuva yapan güvercinleri almak için direğe tırmanan 10 yaşındaki çocuğun ayağı sıkışınca yardımına CANKUR yetişti.

Abone ol

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Seyhan ilçesi, Ulucami Mahallesi'ndeki İnkılap İlköğretim Okulu'nda meydana geldi.

Şanlıurfa'dan Adana'ya akrabalarını ziyarete gelen Ahmet K.(10), arkadaşlarıyla gezerken iki katlı okulun çatı köşesinde yuva yapan güvercinleri almak istedi. Ahşap direkten yukarı tırmanmak isteyen küçük çocuğun sağ dizi, direk ile duvar arasındaki aralığa sıkıştı.


Acı içinde kıvranan çocuğu kurtarmaya çalışan arkadaşları ve vatandaşların çabası başarılı olmayınca CANKUR ve polisten yardım istendi. İhbar üzerine harekete geçen CANKUR, küçük Ahmet'i sıkıştığı duvar ve direk arasından kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Yaklaşık 30 dakika süren kurtarma çalışması sırasında çığlıklar atan küçük Ahmet'in ayağı sonunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan Ahmet K., polis merkezine gitmemek için kendini yerden yere atarak gözyaşı döktü. "Beni bırakın, kendim eve giderim. Yeter ki babam duymasın" diyen küçük Ahmet, ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şubesi'ne götürüldü.