BIST 10.333
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.459,46
HABER /  GÜNCEL

Polis şiddette sınır tanımıyor

Fatih'te polislerin vatandaşlara yaptığı dayak olayına bir yenisi daha eklendi

Abone ol

Geçtiğimiz hafta Karagümrük, Sultanmahalle Çınar Bostan Sokak'da meydana gelen olayda, Edip Akbaş adlı 43 yaşındaki Finlandiya'da yaşayan işadamı, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polislerin biber gazlı ve coplu saldırısına uğradı.

KEMİKLERİ AYAĞINDAN ÇIKTI

kendisini sebepsiz yere döven polislerden şikayetçi olan Akbaş şöyle konuştu: "Ben Finlandiya'da yaşıyorum. Türkiye'ye iş için geldim. Müslüman olan bir Ermeni arkadaşımızın sünnet törenine katıldım. Birden 3-4 ekip arabası geldi ve hiçbir şey sormadan kalabalığın olduğu yere biber gazları attılar ve 798778236468.jpgcoplarla herkese vurmaya başladılar. Yediğim darbelerle bir balkona düştüm. Ayağım üç yerinden kırıldı, kemiklerim çıktı.

Polisler ben feryat ederken yukarıdan baktılar ve çekip gittiler. Ben önce 155'i sonrada 112'yi aradım. Hastaneye gidene kadar 45 dakika acı çektim. Ameliyatlar oldum, daha da olacağım. Ailem ve çocuğum Finlandiya'da kaldı. Ben burada perişan oldum. Ticaret için yatırdığım para ve mallar kaldıİşlerim de aksadı. Üstelik bir özür bile dilenmedi.