BIST 9.953
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.433,19
HABER /  GÜNCEL

Polis SGK'yı bastı son dakika operasyonu

Bursa SGK İl Müdürlüğü'ne polis baskını gelen son dakika haberlerine göre polis kaçakçılık operasyonu başlattı

Abone ol

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, SGK'da operasyon başlattı.

Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi'nde bulunan SGK binasına personelden önce gelen onlarca polis, müdürlüğün ikinci katında bulunan bilgi işlem odasındaki arama ve incelemelerine devam ediyor. Operasyon hakkında SGK kurum yetkililerinin de detaylı bilgiye sahip olmadığı belirtildi.

Operasyonun kurumdaki telefonlara böcek yerleştirilen T.Y isimli personel nedeniyle başlatıldığı, polisinin kurumda varolduğu öne sürülen böcekleri aradığı iddia edildi.

"4 KEZ MÜFETTİŞ İNCELEMESİ YAPILDI"

SGK Bursa İl Müdürü Eran Karaca yaptığı açıklamada, kurumdan bir kişinin şikayeti üzerine arama yapıldığını söyledi. Şikayet konusu iddialarla ilgili 4 kez müfettiş incelemesi yapıldığını belirten Karaca,

"Bir kez de savcılığa başvuruldu. Bu sabah da polis arkadaşlar iddia ile ilgili sadece santralin imajını aldılar. Operasyon yok" dedi. Olayla ilgili yapılan müfettiş incelemesinde de bugüne kadar bir şey çıkmadığını ifade eden Eran Karaca, şunları söyledi:

"Şikayet eden kişi kurumda çalışan bir teknisyen. Sadece adı geçen kişiyi değil, santralde çalışan tüm çalışanları şikayet etmiş. Bu sabahki de santralin dinlendiği yönünde bir iddiaydı. Polisler teknik bir ekiple gelip santrali incelediler. Şu an tespit edilen herhangi bir şey yok."