BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18
HABER /  GÜNCEL

Bebek semtinde yaban domuzu paniği

Beşiktaş'ta denizden yüzerek kıyıya çıktığı iddia edilen bir yaban domuzu paniğe sebep oldu.

Abone ol

Caddeye çıkan domuzu, bir aracın çarparak yaraladığı öğrenildi. Panik halinde sağa sola kaçışan domuz, bir yalının bahçesine girdi.

Bebek sahilde saat 23.00 sıralarında denizden çıktığı öne sürülen bir yaban domuzu, önce caddeye çıkarak sağa sola kaçışmaya başladı. Yoldan geçen bir otomobil domuza çarparak yaraladı. Sersemleyen yaralı domuz bir yalının bahçesine girdi. Çevredeki vatandaşlar da yalı bahçesinin kapısını kapatarak domuzu içeride tuttu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, durumu Büyükşehir Belediyesi Veteriner ekiplerine haber verdi. Bahçede dolaşan yaralı domuz, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti.

İĞNEYLE BAYILTILDI

Olay yerine gelen veteriner ekipleri, yaralı yaban domuzunu uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirdi. İki kez atılan iğne sonucu bayılan yaban domuzu bahçeye giren veteriner tarafından hayvan toplama aracına taşındı. Tedavi edilecek olan yaban domuzunun daha sonra doğaya bırakılacağı öğrenildi. yaban.jpg

ÜÇÜNÇÜ KÖPRÜ İNŞAATI BÖLGESİNDEN Mİ GELDİ?

Domuzun denizden çıktığını belirten bir vatandaş, "Domuz sahile yakın sığ bir yerden çıktı. Oradan çıktıktan sonra araba çarptı domuza. Yaralanan domuz can havliyle bahçeye girdi. Vatandaşlar da kapıyı kapatarak içerde kalmasını sağladılar. Çok ilginç, gazetelerde okuduğumuz kadarıyla bu 3. köprü inşaatından dolayı oradaki ağaçları kesmişler ve doğal ortamı bozulmuş. Oradan yüzerek buraya kadar gelmesi enteresan. Bebek gibi bir yerden sahile çıkması ilginç oldu. İnsanlara saldırmaya çalıştı" dedi.

domuz.20141105072841.jpg