BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.393,32
HABER /  GÜNCEL

Polis memurunu susturan kelime

Polis memuru kaza yerinde ağır yaralının cep telefonundan kızını aradı.. Karşı taraftan gelen sese polis cevap veremedi.

Abone ol

Adana'da 2 kişinin yaralandığı ve 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazısından sonra Yüksel Bayram'ın(51), telefonunu alarak kızını arayan polis genç kız telefonu "baba" diye açınca konuşmayarak telefonu kapatıp babasının ağır yaralandığını söyleyemedi.

Kaza saat 14.30 sıralarında Adana-Kozan yolunda meydana geldi. İddiya göre Kozan'dan Adana'ya gelen 01 NL 466 plakalı Yüskel Bayram yönetimindeki otomobil Adana'ya 10 kilometre kala, Adana istikametinden gelen 01 RU 310 plakalı Mustafa Ateş(24) yönetimindeki midibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu hafif yaralanan midibüs sürücüsü Ateş Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çarpma sonucu otomobilde bulunan Yüksel Bayram ve eşi Hatice Bayram(48) ile Meftune Dulkader araçta sıkıştı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri araçta sıkışan çitfi kısa sürede çıkarmayı başardı. Daha sonra ise yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi, Numune Hastanesi ve Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Numune Hastanesi'ne sevk edilen baba Yüksel Bayram tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hatice Yüksel ise Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınarken hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Meftune Dulkader de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS "KIZIM" YAZAN NUMARAYI ARADI

Kaza yerinde incelemede yapan polis ise baba Yüksel'in telefonuna ulaştı. Polis telefonla Yüksel ailesinin yakınlarına haber vermek istedi. Telefon rehberinden "kızım" yazan bir numarayı aradı. Polis telefonu 5 yaşındaki küçük bir kızın "baba" diye açmasıyla birşey söyleyemeden telefonu kapattı.

5 YAŞINDAKİ KIZ 'BABA' DİYE AÇINCA

Ardıdan yanına gelen polis arkadaşı, "Ne oldu niye telefonu kapattın" diye sorunca "Ne yapaydım. Telefonu baba diye 5 yaşında bir küçük kız çocuğu açtı. Ona ne söylebilirdim ben" diye tepki gösterdi. Polis daha sonra telefonla başka bir kişiyi arayarak kazayı haber verdi ve araçtakilerin yaralı olduğunu bildirdi.