BIST 10.759
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.504,77
HABER /  GÜNCEL

Polis memuru Sezgin Usta Samsun'da

Tunceli'de yaralanan polis memuru Sezgin Usta, Samsun'da tedavi altına alındı!

Abone ol

Tunceli'de halı sahada futbol maçı yapan polislere yönelik saldırıda yaralanan polis memuru Sezgin Usta, hava ambulansı ile Samsun'a getirildi.

Moğoltay Mahallesi'ndeki Munzur Çayı kenarında bulunan halı sahada futbol oynayan polis memurlarına yönelik saldırıda ağır yaralı olarak Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılan polis memuru Sezgin Usta, hava ambulansı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

Ordu'nun Ulubey ilçesi nüfusuna kayıtlı Usta'nın evli ve bir kız çocuk babası, 13 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi. Akrabaları yaralı polis memurunun ailesine yakın olduğu için Samsun'a getirildiğini söyledi.

Doktorlar Usta'nın bilincinin açık olduğunu, karnından yaralanan ve kurşun çekirdeği omuriliğine saplanan polis memurunun ameliyata alınacağını söyledi.

Tunceli'de halı sahada futbol oynayan polislerin üzerine teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu komiser Cem Kerman ile saha kenarında maçı izleyen öğretmen eşi Nilay Turan Kerman şehit olmuş, 3'ü ağır 8 polis memuru da yaralanmıştı.

Saldırıda polislerin ateşle karşılık vermesi sonucu 1 terörist de ölü ele olarak geçirilmişti.