BIST 10.557
DOLAR 32,21
EURO 35,14
ALTIN 2.429,17
HABER /  GÜNCEL

Polis dehşeti kamerada!

Polis markete girdi, kadın, çocuk demeden önüne geleni yere yatırıp gözüne gözüne biber gazı sıktı. Hem de başkentin göbeğinde!

Abone ol

Polis Ankara'da bir markette dehşet saçtı. Kadın, çocuk dinlemeden içerdekilere biber gazı sıktı... Market sahibinin iddiasına göre tüm bunlar alkol sattıkları için oldu.

Kanal D habere göre, olay Ankara Pursaklar'da yaşandı. Kanuna göre, alkol satan marketlerin gece 23:00'da kapatılması gerekiyor.

KAPALI MARKETE KAPATIN BASKINI

Saatler geceyarısını gösteriyordu. Polis de bu markette ışığı yanık görünce içeriye girdi. Önce bir, sonra iki derken, tam 10 polis marketin içine doluştu. 

Market sahibine "Kapatın" dedi. Market sahibi "zaten kapalıyız, kapımızı kapattık, tabelamızı astık. Temizlik yapıyoruz. Bakın eşim, çocuğum, yeğenim temizlik yapmak için geldiler" dedi.

BİBER GAZIYLA DEHŞET SAÇTI

Ama polis dinlemedi. Kadın erkek ayrımı yapmadan markettekilere girişti. Cebinden biber gazını çıkarıp, market sahibinin eşinin ve yeğeninin gözüne gözüne sıktı...

Sonra da çıkıp gitti. Ama hesaba katmadığı bir şey vardı: Güvenlik kameraları...

GÜVENLİK KAMERALARI HEPSİNİ KAYDETTİ

Şimdi market sahibi o görüntülerle yargıya başvuruyor. Üstelik polisin bunu daha önce de yaptığını, o zaman da babasını tartaklayıp takma kolunu çıkardığını söylüyor... İşin ilginci o anların da görüntüsü var....

Market sahibinin bir diğer iddiası ise polisin yarattığı bu dehşetin sebebi alkol satmalarını engellemek!..

İŞTE O DEHŞET ANLAR