BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

PKK'ya ağır darbe! Yerle bir edildi

Çukurca ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenlendi. Terör örgütü PKK'ya ait barınaklar, sığınaklar imha edildi. Ayrıca Silopi'de 6 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Abone ol

HAKKARİ'nin Çukurca ilçesi kırsalı ile Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde gerçekleştirilen hava harekatında, tespit edilen silah mevzisi, sığınak ve barınaklar imha edildi. 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bugün 02.28 - 02.42 saatleri arasında Hakkari Çukurca kırsalı ve Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla hava harekatı düzenlendi.

SIĞINAKLAR, BARINAKLAR İMHA EDİLDİ

Bölgede tespit edilen silah mevzisi, sığınak ve barınaklar imha edilirken, görevlerini başarıyla tamamlayan savaş uçakları emniyetle üslerine döndü.

6 TERÖRİST TESLİM OLDU

Öte yandan Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan 6 terörist, güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Şanlıurfa Mürşitpınar'da ise Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan PKK/PYD terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı.

Güvenlik güçleri, Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki arazi araması sırasında iki antitank roketatar mühimmatı ele geçirdi.