BIST 10.518
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,80
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

PKK'nın yeni hedefi bu vekil mi?

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Hüseyin Aygün’ün kaçırılmasının ardından kendisinin de tehlike altında olduğunu dile getirdi

Abone ol

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Hüseyin Aygün’ün PKK tarafından kaçırılmasının ardından kendisinin de tehlike altında olduğunu ima etti.

Ankara’nın istihbarat aldığını belirten Milletvekili Kamer Genç, Emniyet’ten kendisine ikaz geldiğini de söyledi.

Kamer Genç, “Ben 30 senedir burada politika yapıyorum. Tabii, ihtiyatlı hareket

FERHAT TUNÇ'U SUÇLADI
Gazetecilerin, bundan sonra yapacağı seyahatlerde endişe duyup duymayacağı yönündeki soru üzerine, Genç, "Aynı endişeler her zaman vardı. Tabi bu son seçimlerde iki CHP milletvekilinin çıkarılması özellikle BDP’lileri çok rahatsız etti. Bunun baş organizatörü de Ferhat Tunç’tur. Bugün bir gazeteci yazıyor, ’12 Haziran seçimlerinden sonra CHP’nin seçim bürosu basıldı. Daha büyük olayları önleyen Ferhat Tunç’tur’ diye. Bu yalan bir haber, zaten olayları organize eden Ferhat Tunç’tur" karşılığını verdi.

ediyorum. Şimdiye kadar bir şey başıma gelmedi ama kulağıma bazı şeyler geliyor. Emniyetten dün bize ikaz geldi, ‘seninle ilgili iyi söylemleri yok’ diye… Ankara istihbarat almış” dedi.

CHP’li Genç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim kimseye kötülüğümüz yok. Bu endişeler her zaman vardı. Tabii, seçimlerde CHP'nin Tunceli'den iki vekil çıkarması BDP’yi çok rahatsız etti.”

'İNSANİ BİR GÖREV'

BDP’den gelen “Aracı olmamız için bize talep gelmedi” şeklindeki açıklamaya da tepki gösteren Genç, “Bizim kimseye başvurmamıza gerek yok, bu insani bin görevdir” diye konuştu.