BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.441,95
HABER /  GÜNCEL

PKK'nın yalanı bir kez daha kanıtlandı!

8 aylık hamile Mizgin Doru'nun öldürüldüğü saldırıyı üstlenmeyerek, suçu polisin üzerine atan terör örgütü PKK bir kez daha faka bastı.

Abone ol

Batman'da hacca gidecek ailesini ziyaretten dönen aileyi taşıyan sivil bir araca ateş ederek 8 aylık hamile kadın Mizgin Doru ve 6 yaşındaki küçük kızları Sultan'ı öldüren terör örgütü PKK'nın, 'Biz vurmadık polis vurdu' propagandasını balistik inceleme raporları da yalan çıkardı.

Terör saldırısından sonra titiz bir inceleme başlatan Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden topladıkları bütün delilleri ve silahlardan çıkan kurşunların çekirdeklerini Diyarbakır'daki laboratuvara gönderdi.

İŞTE O SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİ
Hain saldırının görüntüleri dün basına dağıtılmıştı. Balistik raporlarından önce PKK'nın yalanı o görüntülerle de ortaya çıkarılmıştı. Görüntüleri izlemek için TIKLAYIN!..

Emniyet birimlerinin verdiği bilgilere göre, Diyarbakır'da yapılan balistik incelemelerde, olay yerinde yer alan Mizgin Doru ve 6 yaşındaki küçük kızı Sultan'ı öldüren kurşunların eli kanlı terör örgütü PKK'lıların silahlarından çıktığı anlaşıldı.

Ayrıca gelen balistik raporları, terör örgütü PKK'nın 'Polis bir inşaat işcisini öldürdü' propagandasını da çürüttü.

Batman'daki hain saldırıyı 3 teröristin yaptığı ve sivilleri öldürdüğü delillerle anlaşılırken, dün de Batman Emniyet Müdürlüğü yayınladığı görüntülerle teröristlerin sivillere nasıl ateş açtığını ayrıntılarıyla göstermişti.