BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.413,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Pitbull yüzünden meydan dayağı yedi

Adana'da, kendisine saldıran pitbullu ihbar eden bir kişi, köpeğin sahipleri tarafından polisin gözü önünde tekme tokat dövüldü.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde Mücahitler Caddesi üzerinde meydana geldi. Mücahitler Caddesi'nde dükkanı bulunan esnafa kaldırımdayken bir pitbull saldırdı.

Şahıs iş yerine kaçtıktan sonra 155 Polis İmdat'ı arayarak dükkanının önünde pitbull olduğunu ve kendisine saldırdığını bildirdi. Olay yerine polisin yanı sıra olay yerine Seyhan Belediyesi Çevre Koruma Başkanlığı'nda görevli memurlar da geldi. Daha sonra pitbullun sahibine haber verildi.

Bu arada, pitbull cinsi köpek, Mücahitler Caddesi'ndeki oto kiralama işyerine çıkartıldı. Belediye ekipleri sahibi olduğu için pitbullu almayacaklarını belirtti. Bu sırada, pitbullun sahibi olduğunu belirten iki kişi olay yerine gelerek küfür etmeye başladı. Pitbullun sahibi önce basın mensuplarının yanına gelerek "Sizi kim çağırdı. Sizin burada ne işiniz var. Burada cinayet mi işlendi" diyerek tepki göstererek gazetecilerin üzerine yürüdü. Daha sonrada köpeğini ihbar eden hakkında küfürler etmeye başlayınca ihbarcı esnaf ortaya çıkarak, "Ne var niye küfrediyorsun pitbull bana saldırdı. Ben de şikayet ettim" deyince ortalık biranda karıştı. Polisin gözleri önünde iki taraf birbirine girerek kavgaya tutuştu.

Pitbullun sahibi ve arkadaşları polisin gözü önünde köpeklerini ihbar eden kişiyi darp etti. Pitbullun sahibi olanları görüntüleyen basın mensuplarına da saldırdı. Polis daha sonra tarafları polis merkezine götürdü.