BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.436,25
HABER /  DÜNYA

Pitbull kadını bu hale getirdi

Adana’da, parkta gezintiye çıkardığı köpeğini, pitbull cinsi köpeğin saldırısından korumak isteyen kadın yaralandı. Köpek tarafından ısırıla...

Abone ol

Adana’da, parkta gezintiye çıkardığı köpeğini, pitbull cinsi köpeğin saldırısından korumak isteyen kadın yaralandı. Köpek tarafından ısırılan kadın hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Zeynep Orbay, komşuları ile birlikte köpeğini merkez Çukurova ilçesindeki Doğal Park’ta gezdirmeye çıkarttı. Orbay, eve dönerken kimliği belirsiz iki kişinin elinde bulunan pitbull ve doberman cinsi köpeklerle karşılaştı. Köpeğini zarar görmemesi için havaya kaldıran Orbay’ın sağ kolunu pitbull ısırdı. Çevredeki vatandaşların kafasına vurduğu pitbull, Orbay’ı bırakarak bu sefer kadının köpeğine saldırdı. İki kişi köpekleri ile birlikte olay yerinden kaçarken, yaralanan köpek bir başka vatandaşın yardımıyla veterinere götürüldü. Kolundan yaralanan Zeynep Orbay ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Orbay, şahıslardan şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)