BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.445,13
HABER /  GÜNCEL

Pişkin hırsız böyle görüntülendi!

Camiye dadanan hırsız dikkat çekmemek için namaz bile kıldı ama kameradan kaçamadı

Abone ol

Beyoğlu'nda bir camiye dadanan ayakkabı hırsızı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Dikkat çekmemek için camide namaz kılarken görüntülenen ve benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunan şüpheli kısa sürede gözaltına aldı.

Olay, Beyoğlu Tarlabaşı'nda yer alan bir cami'de 15 Nisan 2012'de saat 15.20 sıralarında meydana geldi. Kıldığı namazın ardından ayakkabılarının yerinde olmadığını fark eden bir vatandaş cami görevlilerinden yardım istedi. Güvenlik kameralarını inceleyen görevler, vatandaşın ayakkabısını çalan şüpheliyi teşhis edince durumu polise bildirdi. Yapılan soruşturmanın ardından şüphelinin benzer suçlardan çok sayıda sabıkası bulunan Vahit T.(52) olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs, Tarlabaşı'nda uygulama yapan Beyoğlu Güven Tim'lerince yakalandı. Taksim Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

ŞÜPHE ÇEKMEMEK İÇİN NAMAZ BİLE KILMIŞ

Güvenlik kamerasına yansıyan şüphelinin camiye girdikten sonra bir süre çevreyi inceledikten sonra ayakkabıları başka bir yere sakladığı ve ardından şüphe çekmemek için cami içerisine girip namaz kıldığı gözleniyor. Ortalığın sakin olduğu sırada camiden çıkan şüphelinin ayakkabılarla camiden uzaklaştığı görülüyor. Emniyette tamamlanan sorgusunun ardından Beyoğlu Adliyesine sevk edilen Vahit T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İŞTE O ANLAR;