BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Perinçek'e Twitter'dan başıbozuk tepkisi!

İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in hafta sonu yaptığı "1 Mayıs'ta Taksim'e çıkmayın" açıklaması tepkilere neden oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER- (ÖZEL İÇERİK) İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 1 Mayıs İşçi Bayramı için yaptığı Taksim çağrısı şaşırttı. Perinçek "Birtakım başı bozuk gruplar oralarda tertip kokan hazırlıklar içindeler. İşçi sınıfı Taksim'de değil, İşçi sınıfı Kadıköy'de." dedi ve işçilere Taksim'e çıkmamaları çağrısında bulundu.


TURUNCU KUVVETLER UYARISI

İP Genel Başkanı Perinçek, 1 Mayıs'ta İzmir Gündoğdu meydanı'nda olacağını belirterek, şöyle konuştu:

"1 Mayıs'ta Türk bayrağı altındayız. İstiklal Marşı ile 1 Mayıs yapacağız. İşçi sınıfıyla beraberiz. 1 Mayıs'ta İzmir'de Gündoğdu Meydanı'ndayız. 1 Mayıs'ta Türk bayrağı İstanbul'da Kadıköy'de, Ankara'da Tandoğan Meydanı'nda. Taksim'de şunu görüyoruz; Apo posterleri açılacağını şimdiden ilan ediyorlar. PKK Taksim'de olacağını BDP Taksim'de olacağını söylüyor. Birtakım başı bozuk gruplar oralarda tertip kokan hazırlıklar içindeler. İşçi sınıfı Taksim'de değil, İşçi sınıfı Kadıköy'de. Turuncu kuvvetler, küresel merkezler tarafından yönlendirilen turuncu kuvvetler Taksim'de, halkımızı uyarıyoruz. Herkesi işçilerin emekçilerin ve Türk bayrağının olduğu yerlere çağırıyoruz."

TWITTER'DAN TEPKİ ALDI 

Perinçek'in bu açıklamalarına Twitter kullanıcıları tepki gösterdi.

Hüseyin Keleş ‏@hsynkeles 

İttifakın meyveleri: Perinçek "1 Mayıs'ta Taksim'e çıkmayın" çağrısı yaptı!

foti benlisoy ‏@fotibenlisoy  

1 Mayıs'ta Taksim'de olmak için bir sebep daha: Perinçek 1 Mayıs için, "Taksim'de işçi sınıfı yok, PKK kuyrukçuları var" buyurmuş...

hakan aygun ‏@hakan_aygun 

Tayyip nerede istediyse Perinçek orada. 1 Mayıs’ta Taksim’e gidecek olanlara “başı bozuk” diyen Doğu Perinçek,.
 

Cafer Solgun ‏@CaferSolgun  .

Perinçek 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyenlere "başıbozuk" demiş. Adam tam "olmuş" sahiden de. Ama neden "çapulcu" dememiş onu anlamadım

Ece TÜRKER ‏@eccetoo  

işçi partisi ve TGB niye Türkiş ve Hakişin peşine takılıp 1 Mayıs da Taksim yerine Kadıköyü seçti ? çünkü perinçek AKP nin peşine düştü !