BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  GÜNCEL

Perinçek açıkladı! ABD'nin Zarrab planı Erdoğan'ı...

Vatan Partisi Genelbaşkanı Doğu Perinçek, ABD'de davası devam eden ve Türkiye'yle ilgili şok suçlamalarda bulunan Reza Zarrab davasıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Vatan Partisi Genelbaşkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da Rafet Ballı'nın sunduğu Çıkış Yolu programında gündemle ilgili sorulara çarpıcı yanıtlar verdi.

Rezza Zarrab davasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Perinçek, ''ABD bu süreçta Tayyip Erdoğan'ı da cezalandırmak istiyor. Bilgi topluyor. Tayyip Erdoğan'ı devirmek istiyor'' dedi.

BOZDAĞ'A ZARRAB ELEŞTİRİSİ

Bekir Bozdağ hükümet sözcüsü bir hafta evvel O gün söyledi. Sn. Bekir Bozdağ şunu söyledi. İtirafçılar iftiracı oldular dedi. Bak bu bir sanık konuşmasıdır. Bu bir itiraf konuşmasıdır. Bir devlet adamı konuşması değildir. Burda durum ne ABD Türkiye'yi orada İran'a ambargoyu delmesini yargılıyor. Ben bunların yakasına yapışıyorum. Yargılıyorum diyor. Hükümet adamı ne der? Sen benim komşularımla alışverişime karışamazsın der. Sanık nasıl konuşur. Kendisini sanık sandalyesine koyar. Savunmaya başlar. İtirafçılar iftiracı oldu der. Halbuki ne demesi gerekir. Seni ilgilendirmez.

Reza Zarrab'ın serveti ne kadar el konulan mal varlığı ve şirketleri

ABD ERDOĞAN'I DEVİRMEK İSTİYOR

Tabi süreçte alışverişleri var. Orada kendi üslerine geleceğini varsayıyor. Onun için bu çıkışı yapıyor. ABD bu süreçta Tayyip Erdoğan'ı da cezalandırmak istiyor. Bilgi topluyor. Tayyip Erdoğan'ı devirmek istiyor. ABD ile uzlaşma yok ama şunun için kötü yönetiliyor diyorum. Galiba şöyle bir şey söylemiş.

BUNU DEMEZLERSE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZLAR

Efendim biz ambargoyu delmedik. Bu da bir sanık konuşmasıdır. Biz ambargoyu tanımıyoruz demesi gerekir. Sen beni ikna edersin. O zaman ayrı. Ancak Sen benim ticaretime karışamazsın. Senin ambargonu tanımam demesi gerekir. Bunu demezlerse bu işin içinden çıkamazlar.

AK PARTİ'NİN TELAŞI ALIŞVERİŞ ESNASINDAKİ OLANLAR

Para akışı buradan İran'a gidiyor. Giderken buradan giderken komisyon olarak alıyor. Rüşvet olarak alıyor. Deliller kesin mi. Bir şey diyemeyiz. Öyle görünüyor. Burada ABD'ye karşı karışamazsın diyoruz. Türkiye'ye gelelim. İran'a giderken paraların içinden alınanlar var. Bir hukukçu olarak şu adam aldı, bu yaptı diyemiyorum. Çünkü yargı kararı yok. O günkü delillerle olay kapandı. Yeni delil olursa dava açılır. Bir şeyi karıştırmayalım. Bir de burada yolsuzluk ve rüşvetin bekçisi değiliz. Adli mercilere tarafından araştırılır. Suçlular varsa yargılanır. Cezasını alır. Bizim durduğumuz yer vatan savaşıdır.

Reza Zarrab'ın FBI ile Türkiye'ye kumpas kaydına bakın!

Reza Zarrab'ın Sinem'i gözaltına alındı! Kim bu Sinem?