BIST 10.690
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.526,89
HABER /  GÜNCEL

Penisini taşla ezip öldürdüler

İşkence gördü, penisi taşla ezildi. Oto tamircisinin sonu feci oldu.

Abone ol

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde, 31 yaşındaki oto tamircisi Selami Sarı, çırılçıplak soyulup işkence yapıldıktan sonra kafasına av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Sarı'nın penisinin de sert bir cisimle ezildiği belirlendi.

Kumluca'da oto tamirciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Selami Sarı, 25 Ağustos akşamı eve gitmek üzere işyerinden ayrıldı. Evine gitmeyen Sarı'dan ertesi gün de haber alınamadı. Genç oto tamircisi, bugün sabah saatlerinde piknik alanı olan Sarnıç Tepesi'nde, 07 KU 678 plakalı otomobilinin yanında, av tüfeğiyle başına ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.

Kumluca Cumhuriyet Savcılığı'nca, Sarı'nın beyni dağılmış ve çırılçıplak haldeki cesedi üzerinde inceleme yapıldı. Oto tamircisinin günlerce işkenceye maruz kaldığı, vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi bulunduğu ve penisinin sert bir cisimle ezildiği belirlendi.

Beklemekten morarmış olduğu tespit edilen ceset, kapsamlı inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
İş arkadaşları, Selami Sarı'nın yaklaşık 6 yıldır H.Ç. isimli bir kadınla ilişki yaşadığını, otomobilde de H.Ç.'ye ait güneş gözlüğü bulunduğunu iddia etti.