BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11
HABER /  SPOR

Penaltı hatası yüzünden 2 hakemin kariyeri bitebilir!

Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının 87. dakikasındaki penaltı pozisyonu tartışmalara neden olurken, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun görüşüne başvuracak olan TFF, Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek hakkında değerlendirmede bulunacak.

Abone ol

Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının 87. dakikasındaki penaltı pozisyonu sarı-kırmızılılarda şok etkisi yaratırken Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti.Yıldırım Demirören ve yönetim, konuyla ilgili salı günü bir araya gelme kararı aldı.

Toplantı için 13. hafta karşılaşmalarının bitmesini bekleyecek olan Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, ilk olarak karşılaşmayı izleyerek tartışmalı pozisyonları değerlendirecek.

Konuşmalar dinlenecek
Maçın orta hakemi Hüseyin Göçek ile Video Asistan Hakem (VAR) olarak görev alan Halis Özkahya'nın performanslarını değerlendirecek olan TFF Yönetimi, VAR ile hakem arasında yaşanan konuşmaları da dinleyecek.

Kariyerleri bitecek!
Milliyet'in haberine göre konuyla ilgili Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun da görüşüne başvuracak olan yönetim, iki hakem hakkında değerlendirmede bulunacak. Yapılan hatalar konusunda taviz vermeme düşüncesinde olan Futbol Federasyonu, hatalı olan hakemle yollarını ayıracak. Eğer iki hakemde de yanlış bulunursa, ikisinin de hakemlikleri sona erecek. Bu konuda son derece kararlı olduğu belirtilen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, alınacak radikal kararla diğer hakemlere de gözdağı vermiş olacak.