BIST 10.104
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.403,69
HABER /  DÜNYA

Pazarlama stratejileri ile 1. oldular

10 Mayıs 2013’te gerçekleştirilen ve ön elemeler sonucu finale kalan 4 üniversiteden 5 takımın katıldığı final değerlendirmesinde Boğaziçi Ü...

Abone ol

10 Mayıs 2013’te gerçekleştirilen ve ön elemeler sonucu finale kalan 4 üniversiteden 5 takımın katıldığı final değerlendirmesinde Boğaziçi Üniversitesi Beautrend takımı birinciliğe layık görüldü.
Pazarlama alanında kariyer hedefleyen ve üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “L’Oréal Brandstorm 2013”ün final sunumları 10 Mayıs’ta gerçekleştirildi. Finalde saç bakımı üzerine kurguladıkları pazarlama stratejileriyle 4 üniversiteden 5 takım birincilik için mücadele verdi. Öğrencilerin projeleri önce dinlendi, ardından oylama yöntemi ile takımların birincileri seçildi.

PARİS’TE FİNALE KATILACAKLAR
“Bilimin Mucizesi” mottosu ve “15 saniyede parlaklık” ana mesajı ile pazarlama stratejisi geliştiren Boğaziçi Üniversitesi Beautrend takımı birinciliğe layık görüldü. Takımda yer alan Seda Çimen, Nalan Hatır ve N. Hazal Ataman 20 Haziran’da Paris’te gerçekleştirilecek uluslararası finalde yarışma hakkı kazandı. Seda Çimen, güçlü bir deneyim edindiğini ve uluslararası alanda bir pazarlama stratejisi oluşturmayı A’dan Z’ye keşfederek ilk iş deneyimlerine hazırlandıklarını söyledi.

ÖDÜL, 10 BİN EURO
Bu yıl 21. kez düzenlenen yarışmaya Boğaziçi, Bilkent, Koç ve ODTÜ üniversitelerinden 5 takım katıldı. Beautrend takımı 20 Haziran’da Paris’te gerçekleştirilecek uluslararası finalde birinci olmaya hak kazanırsa istedikleri ülkeye yapacakları bir seyahat için 10 bin euro ile ödüllendirilecek.
(İHA)