BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.423,42
HABER /  POLİTİKA

Patlama sonrası Erdoğan'dan ilk sözler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Etiler'de meydana gelen patlama sonrası açıklama yaptı;

Abone ol

Etiler bugün bombalı saldırıyla irkildi! Sabah 09:00'da İETT durağında meydana gelen patlamada biri polis 8 kişi yaralandı. Saldırı sonrası kameralar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Başbakan, saldırının şekline bakıldığında terör örgütüyle bağlantılı olabileceğini ifade etti.

BOMBALI SALDIRILARDA KULLANILAN BİSİKLETİN SIRRI...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da meydana gelen patlamayla ilgili olarak, "Şu anda kesin bir netice alınmadan söylersek yanlış olur ama şekline baktığımız zaman terör örgütüyle alakalı olduğu çıkıyor ortaya" dedi.

 ETİLER'DE PATLAMA!
İstanbul Etiler'deki Akmerkez'in yakınında bir patlama meydana geldi. Patlamada 1'i polis 8 kişi yaralandı. 8 yaralıdan 2'sinin durumu ağır iken, bacağı kopan bir yaralı ise ameliyata alındı. Saldırıyla ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Başbakan Erdoğan, partisince Niğde'de düzenlenen mitingin ardından gazetecilerin İstanbul'da meydana gelen patlamaya ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir soru üzerine, şu anda değerlendirme ve incelemelerin devam ettiğini ifade eden Erdoğan, "Kesin bir şey yok. Netleştikten sonra zaten başta İstanbul Valim olmak üzere Emniyet Müdürü gerekli açıklamayı yapacaktır" diye konuştu.

"Terör örgütü bağlantısını olup olmadığı ilişkin soru üzerine de Başbakan Erdoğan, "Şu anda kesin bir netice alınmadan söylersek yanlış olur ama şekline baktığımız zaman terör örgütüyle alakalı olduğu çıkıyor ortaya" yanıtını verdi.