BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Pasinler hep ilklere imza atıyor

Erzurum’un Pasinler İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Akçıl, ülke çapında ilk kursları açan birkaç kurumdan biri olduklarını söyledi.

Abone ol

Erzurum’un Pasinler ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Akçıl, ülke çapında ilk kursları açan birkaç kurumdan biri olduklarını söyledi.Pasinler Halk Eğitim Merkezi açmış olduğu kurslarla Erzurum genelinde en fazla kurs ve kursiyer sahibi olan merkez oldu.

Türkiye genelinde açtığı kurslarla da ilklere imza atan Pasinler Halk Eğitim Merkezi iş makineleri kursu ile Türkiye’de örnek bir çalışmaya imza atarak birçok gencin iş bulmasına da imkan sağladı.

Pasinler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Akçıl, 2006-2010 yılları arasında hızlı bir ivme kazandıklarını belirterek, iş makineleri kursu, tıbbi sekreterlik, aşçılık, bilgisayar web sayfa tasarımı, doğal gaz ısı yalıtımı gibi kurslarla ülke genelinde bu kursları açan birkaç halk eğitim merkezinden biri olduklarını söyledi.

2008-2009 eğitim ve öğretim yılında 568 kursla Erzurum’da en fazla kurs ve öğrenciye sahip kurum olduklarını söyleyen Akçıl, kurumun bu konudaki başarısını ekip çalışmasının sonucu olduğunu söyledi.