BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94
HABER /  DÜNYA

Parktaki gençlere kurşun yağmuru: 4 yaralı

Gaziantep’te parkta oturan bir grup gence yapılan silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı. <br/>Olay, Onur Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda ...

Abone ol

Gaziantep’te parkta oturan bir grup gence yapılan silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı.
Olay, Onur Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, parkta oturan bir grup genç kimliği belirsiz iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bir araçla olay yerine geldiği ileri sürülen şahıslar yanlarında getirdikleri iki pompalı tüfekle parkta oturan gençlere doğru ateş açtı. Açılan ateş sonucu Yaşar A.(17), Ferdi K. (16), Muhammet D. (25) ve Ömer S. yaralandı. Silah sesleri üzerine çevre sakinleri olay yerine polis ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen polis olay yerindeki gençler için sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri Yaşar A. ve Ferdi K.’yi Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Diğer yaralılar da mahalle sakinleri tarafından özel bir otomobillerle hastaneye götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ömer D., 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Bu sırada çevrede geniş çaplı bir çalışma başlatan polis, kısa sürede olaya karışan şahıslardan birini yakaladı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise, pompalı tüfeğe ait çok sayıda boş kovan ve bir adet satır buldu.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)