BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Paris patlaması sonrası gözler Erdoğan'ın o sözlerinde...

PARİS saldırısının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 gün önce gerçekleştirdiği açıklamasında, terör konusunda 'Bu ateş önünde, eninde, sonunda tüm dünyaya sıçrar' ifadesi konuşuluyor!

Abone ol

FRANSA'nın başkenti Paris'te gerçekleşen kanlı katliamdan 3 gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör karşısında ilkesel bir duruş sergilenmemesi halinde bu ateş önünde, eninde, sonunda tüm dünyaya sıçrar. Bugün kendi sınırları içinde güven ve refah içinde olduğunu sanan ülkeler yarın terör ateşini iliklerine kadar hissetmekten kurtulamayacaktır" diye uyarıda bulunmuştu.

Fransa'nın başkenti Paris'te dün gece art arda silahlı ve bombalı saldırılar düzenlendi. Bir konser salonunda rehin alınan 100 kişi, polisin operasyonuna rağmen, saldırganlar tarafından öldürüldü. Fransa-Almanya maçının oynandığı Stade de France yakınlarında da iki patlama oldu. Bu saldırılarda da 40 ölü, 60 yaralı var.Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, ülkede olağanüstü hal ilan etti ve sınırların kapatıldığını açıkladı.

FARKLI KAYNAKLARDAN FARKLI VERİLER


CNN International ise can kaybını 153 olarak duyurdu. AFP, yaralı 200 kişiden 80'inin durumunun ciddi olduğunu bildirdi. Dünyanın dört bir yanından gelen mesajlarda,Paris'teki terör saldırıları kınanıyor.

İŞTE ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ