BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Esra Erol ayrılıyor işte yerine gelen isim

Esra Erol ayrılıyor onun yerine Nilgün Belgün geliyor. Esra Erol bu ayın sonunda doğum yapacak. Esra Erol bir erkek çocuğu bekliyor.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) Esra Erol bu ayın sonunda doğum yapacak. Bunun için de ATV'deki Esra Erol'da programına ara veriyor. Esra Erol'un yerine Nilgün Belgün evlilik programını sunacak.

Esra Erol doğumdan önce bir hafta daha ekranda olacak. Önümüzdeki hafta 20 Kasım cuma gününden itibaren ise doğum iznine ayrılacak. Esra Erol yerine bakacak ismi bugün canlı yayına konuk ederek tanıttı.

ESRA EROL GİDİYOR YERİNE NİLGÜN BELGÜN GELİYOR

esra erol kaç aylık hamile yerine nilgün belgün geldiEsra Erol'da programının nöbetçi sunucusu olan Nilgün Belgün, "Ben genelde evlendiğim için kimseye evlendirmedim" diyerek espri yaptı. Esra Erol ise programın formatını anlatıp nerede ne yapıldığını gösterdi.

ESRA EROL NİYE ONU SEÇTİ?

Nilgün Belgün ise 'Sen gelene kadar ben bunları evlendiririm' dedi. Nilgün Belgün 'Esra neden beni seçmiş' deyince ünlü sunucu tercih sebebini "Burda neşe ve kahkaha olacak onu biliyorum" diyerek açıkladı.

"Ben aşka ve sevgiye çok önem veririm" diyen ünlü oyuncu, "Onun için böyle sevgi ve aşkla iç içe olmak güzel bir şey" dedi. Nilgün Belgün 23 Kasım itibariyle Esra Erol'da programını sunacak.

ESRA EROL NE ZAMAN DOĞUM YAPACAK?

Esra Erol ikinci bebeğini bu ayın sonunda kucağına alacak. Hamilelikte 8 ayını doldurup dokuzuncu aya giren Esra Erol, 23 Kasım'dan sonra doğuma girecek.

Esra Erol'un bebeğinin cinsiyeti belli. Bir oğlu olan Esra Erol, ikinci oğlunu doğuracak. Bebeğin ismi ise Ömer Erol olacak.

Ali Özbir ile evli olan Esra Erol'un bu evlilikten bir oğlu var. 2011 yılında dünyaya gelen İdris Ali şu anda 4 yaşında.