BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,66
ALTIN 2.403,34
HABER /  MAGAZİN

Paris bu koğuşta yatacak

45 gün hapis cezası alan Paris Hilton'un cezasını çekeceği hapishanenin resimleri basına dağıtıldı...

Abone ol

Ehliyetine el konulmasına karşın direksiyon başına geçince 45 gün hapis cezası alan ABD'li sosyetik güzel Paris Hilton'un cezasını çekeceği hapishanenin resimleri basına dağıtıldı. Los Angeles kentindeki Century Regional Detention Center Cezaevi'ndeki hücrede iki yatak olacak. Ranza şeklindeki yatakların üzerinde, Hilton'un birbirinden rahat kuştüyü yataklarının yerine ince bir mat bulunuyor. Daha önce de Hilton'un tek ya da iki kişilik bir hücrede kalacağı kaydedilmişti.

Hücrede Hilton'u en çok üzecek ayrıntı ise ayna olacak. Gününü güzellik salonlarında geçiren ABD'li sarışın, sadece küçük bir rafın üzerindeki aynada kendine bakabilecek.



Eylül ayında alkollü araba kullanmaktan ehliyetine el konulan sosyetik güzel, bir ay sonra yeniden direksiyon başına geçip hız sınırın aşmış ve önceki cezasının gerektirdiği gibi alkol eğitimi kursuna gitmemişti. Cezaevinde "yüksek öncelikli mahkûm" muamelesi görecek olan Hilton, güvenlik nedeniyle diğer mahkûmlarla görüşemeyecek. Cezaevini inceleyen yüzbaşı Alice Scott, AP ajansına yaptığı açıklamada, "Bence çok güzel bir yer. Eminim Hilton da sevecektir" dedi. Cep telefonu kesinlikle kullanamayacak olan Hilton, telefon etmek için de sıraya girip sadece kartlı telefonlardan faydalanabilecek.