BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,84
ALTIN 2.417,25
GÜNCEL

Parçalanmış cesedi çöpe atma anları kamerada

Kadıköy'de önceki gün çöp konteynerinde bacakları bulunduktan sonra vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan kişiye ait ceset parçalarının çöp konteynerlerine atılması güvenlik kameralarına yansıdı.

Kadıköy'de çöp konteynerinda bulunan iki bacakla ortaya çıkan vahşi cinayetin ardından yakalanan Fahrettin Öztürk ile ona yardım eden 3 arkadaşı adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin parçalanmış cesedin parçalarını atma anlarının ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Şüpheli Fahrettin Öztürk'ün poliste verdiği ifadesinde amcasının "Babanda yattığı yerden para kazanıyordu" sözü üzerine cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Şüpheliye , motosikletçi arkadaşlarının kendi aralarında oluşturdukları sözde tüzük gereği sorgusuz sualsiz yardım ettiklerini söyledikleri belirlendi.

Polis traktör parçası alacağını söyleyerek yakalamış

Kadıköy'de kağıt toplayıcıları tarafından bir çuval içinde iki bacak bulunarak polise ihbar edilmişti. Olay yerine gelen polis ekipleri başlattıkları soruşturmada olayın faillerini aynı gün içinde yakalamıştı. Cesedin bacaklarının konduğu çuvaldaki kargo etiketindeki bilgiler kullanılarak tespit edilip yakalanan amcasını öldürüp parçalara ayıran Fahrettin Öztürk'ün traktör parçası alacaklarını söyleyen ve kendilerini iş adamı olarak tanıtan polisler tarafından yakalandı. Polisin o sırada iş yerinde olmayan Fahrettin Öztürk'ü "çok miktarda traktör parçası alacağız" diyerek işyerine çağırdığı, soğukkanlılıkla onlara parça satmaya çalışan şüpheliyi bir süre sonra gözaltına aldıkları öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler