BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
POLİTİKA

Ekrem İmamoğlu tanzim satışlarına tepki gösterdi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, tanzim satışlarının milletin gözüne sokularak yapıldığını iddia etti. İmamoğlu, "o kuyrukta saatlerce vatandaşları bekleterek afişe etmekle, ben bu işi çözdüm diye çıkıp televizyonlarda konuşamazsınız. Ayıptır, günahtır." diyerek tepki gösterdi.

31 Mart Seçimleri kapsamında  ilçe ziyaretlerine devam eden Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da kanaat önderleri, spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir davet salonunda buluştu. İmamoğlu'na CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu da eşlik etti. 

Kötü söz sahibine aittir

Kahvaltılı toplantıda, projelerinden bahseden İmamoğlu, kendilerinin bir kavganın içine çekilmek istendiğini söyleyerek, "Kafalar biraz karışık. Çünkü hiç tahmine etmedikleri ve görmedikleri bir sistemle süreçle karşı karşıyalar. Bir kere sadece İstanbulluyu anlatan, konuşan ve başka bir muhatap görmeyen bir belediye başkan adayı var. Her gün bir polemik ve kavganın muhatabı olacak ve kendine alan yaratıp prim kazanacak ve bu süreçle başarıyı hedefleyecek. Çünkü Türkiye'nin alışılmış süreç bu. O tarafta değilim sizlere hitap ediyorum, bizim kavgayla tek bir anımız yok. Bizim işimiz Eyüpsultan ne olacak, İstanbul ne olacak. Onların işi başka bir şey olabilir. Ama biz onların istediği alana hiç girmeyeceğiz. Dün bile bir sürü polemik. O bunu dedi, şu bunu dedi. Vallahi hiç umurumda değil. Güzel bir laftır ya hiç ilgilenmiyorum. Bazen bize dönük sözler söyleniyor, bizimle hiç alakası yok. Hiç umurumda değil. Bana değdiği yok, benimle ilgisi yok. Kötü söz sahibine aittir. Bizim kimseyle bir kötü sözümüz yok ve olmayacak. Hiçbir şekilde o kişilerin istediği alana girmeyeceğiz. Biz sizlerin arasında olacağız" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler