BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40
POLİTİKA

Erdoğan: "Ülkemizin çukur terörü ile esir alınmak istendiği o zorlu günlerde, istikrar dediniz"

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ardahan'da düzenlediği mitinge katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ülkemizin çukur terörü ile esir alınmak istendiği o zorlu günlerde sizler istikrar dediniz. Teröre hayır dediniz." açıklamalarını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan'da halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından önce çıkanlar...

Hatırlayın o günleri... Gaz kuyruklarını hatırlarlar, yağ - benzin kuyruklarını hatırlarlar. Bunları biz CHP döneminde yaşamadık mı? Bay Kemal konuşuyor, kuyruklar diyor. Bu kuyruklar senin SGK genel müdürü olduğun zaman hastane kapılarında kıvranan insanların kuyrukları değil. Bay Kemal, bunlar yokluk kuyrukları değil. Bu kuyruklar varlık kuyruğu varlık. Şimdi benim vatandaşım, simsarların elinden alındı bunlar... Fiyatlar bir anda ne oldu tanzim satışlarda yüzde 50 düştü.

"Sömürücülere Hayat Hakkı Tanımayacağız"

Geçen ne oldu biliyor musunuz? Isparta milletvekili yanıma geldi. Dedi ki "400 bin ton elma var" dedi. Fiyatlar düşük buna rağmen satamıyoruz... Hazine ve Maliye Bakanımı aradım, dedim ki bu elmaları hemen alalım bunları da ucuz fiyatla satalım. Ve hemen bu elmalar şu anda tarafımızdan alındı ve halkımıza da 3 liraya satılıyor. Nerelere çıkmıştı fiyatlar biliyor musunuz? 8 - 10 oralara çıkmıştı. Şimdi biz böyle adım attık diye Bay Kemal rahatsız oluyor. Rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere hayat hakkı tanımayacağız. Fiyatlar yerine gelirse biz sahadan çekiliriz. Ama hala böyle devam ederse biz farklı adımlar atacağız. Böyle dönemlerde yerli sermaye bile ülkemize yatırım yapmaktan kaçındı. 

Sitene Ekle