BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Parayı gördü, intihardan vazgeçti

Kastamonu Araç’tan fındık toplamak için Ünye’ye gelen şahıs, borçlarından dolayı bunalıma girerek intihara kalkıştı. Şahıs, polis ekiplerini...

Abone ol

Kastamonu Araç’tan fındık toplamak için Ünye’ye gelen şahıs, borçlarından dolayı bunalıma girerek intihara kalkıştı. Şahıs, polis ekiplerinin kendisine uzattığı parayı görünce intihar etmekten vazgeçti.
Orta Yılmazlar Mahallesi Dere Sokak da 9 nolu apartmanın öğle saatlerinde çatısına çıkan 3 çocuk babası Hasan S., borçları ve çocuklarının okul masraflarını karşılayamamasından dolayı ekonomik bunalıma girerek intihara kalkıştı. “Benim hiçbir suçum yok, emniyet müdürünü savcıyı buraya getirin” şeklinde haykıran şahıs, derdini anlatmak için olay yerine gelen gazetecileri yanına istedi.
Kamera karşısında “Kastamonu Araç’tanım. Adım Hasan S.; epilepsi, akciğer kanseri, sara, şekerim tansiyonum var. 3 tane çocuğum var ve çocuklarım çadırda yaşıyorlar” diyerek borçlu olduğunu belirtti.
Şahsı dakikalarca intihardan caydırmak için uğraşan polis ekipleri, çareyi aralarında para toplamakta buldu. 350 TL parayı Hasan S.’ye veren polis ekipleri ikna etme çabalarını sürdürürken, şahsın “burada 350 TL var” şeklinde konuşmasına karşılık “sana yine para veririz, fonda 2 milyar para daha var” diyerek intihar girişimini sonlandırmak istedi. 37 yaşındaki Hasan S., parayı az bulsa da kollarını açarak polis ekiplerine kendini bıraktı.
Şahıs, intihar girişiminin sonlanmasının ardından olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye götürüldü.
(İHA)