BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Para ya Çakardan ya da Yıldırımdan

Bir restaurantta Ahmet Çakar ile buluşan Cihan Oskay'ın şu sözleri yazarı çok kızdırdı.

Abone ol

Cihan Oskay'ın iddiaları spor kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü. 2000-2001 sezonunda Samsunspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Trabzonspor maçlarında Aziz Yıldırım'ın şike yaptığı iddiaları büyük yankı buldu. İddiayı ortaya atan Oskay'ın soru işaretleri ile dolu geçmişi zihinleri bulandırdı. Üstelik Ahmet Çakar ve Santra ekibinden iddialar karşısında para istemesi de işin tuzu biberi oldu. Oskay'ın Çakar'a 'O parayı şeklindeki sözleri yazarı çıldırttı.

Mimikleri ve sözlerini çelişkili bulan Çakar, gerçek amacını sorduğundan Oskay'dan şu cevabı aldı:

Bak hoca" dedi, "Ben bu parayı ya atv'den ya da Aziz Yıldırım'dan alacağım. Beni atv'de konuşturursan elimdeki bu bilgileri bir lastik gibi uzatıp farklı şeyler de söyleyebilirim. Sen paradan haber ver."

Çakar'ın bir sitemi de Serhat Ulueren'e oldu. Telegol üzerinden rant elde etme çabasına girdiğini iddia eden Ulueren'e Çakar şu cevabı verdi:

"Üstelik benim reytinge de ihtiyacım yok. Bu ülkenin en büyük televizyonunun spor yorumcusuyum. Ayrıca "Santra ekibinin gerçek yüzlerini göstereceğim" demişsin. Buna daha da fazla kırıldım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Madem bizde yüz yok, sen niye "Abi, hocam" diye hitap ediyorsun, niye bizimle ailece görüşüyorsun? Bütün bu olayları naklen yayın stresine veriyorum. Çünkü Serhat'ta çok emeğim var. "