BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  GÜNCEL

Para bulamayınca televizyon çaldılar

İstanbul Fatih’te bir börek salonuna giren iki hırsız, kasada para bulamayınca LCD televizyonu çalarak kayıplara karıştı. <br/>Olay, Demirta...

Abone ol

İstanbul Fatih’te bir börek salonuna giren iki hırsız, kasada para bulamayınca LCD televizyonu çalarak kayıplara karıştı.
Olay, Demirtaş Mahallesi, Kıble Çeşme Caddesi üzerinde yer alan pide ve börek salonunda meydana geldi. İddiaya göre, iş yerine gelen iki şüpheliden biri çevreyi gözetlerken diğeri iş yerinin kepenklerini kaldırarak içeri girdi. İçeride bir süre değerli eşya ve para arayan şüpheli, herhangi bir şey bulamayınca duvardaki LCD ekran TV’ye yöneldi. Daha sonra hırsızlar duvara monteli televizyonu sökerek olay yerinden hızla kaçtı.
Olay, sabah saatlerine gelen iş yeri sahibinin durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kamera kayıtlarını inceleme altına alarak soruşturma başlattı.
İşyeri sahibi Ayhan Çetin, “Gece polisler gelmiş, biz fark edemedik. Sabah biz dükkanı açarken fark ettik. Geldiğimizde de kepengin alt kısmı açıktı. Televizyonu götürmüşler. Kasada bir şey bulamamışlar. Bu tarz olaylar burada sürekli oluyor zaten. 10 senedir burada esnafız daha öncede hırsızlık olmuştu” dedi.

OLAY ANI İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI
Öte yandan, yaşanan olay, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, iş yerine gelin iki şüphelinin önce çevreyi kolaçan ettikleri ardından diğerinin içeri girerek tezgaha yöneldiği görüldü. Kasa ve çevresinde herhangi bir şey bulamayan şüphelinin daha sonra duvardaki LCD ekran televizyona yöneldiği ve sonrasında duvardan sökerek iş yerini terk ettiği gözlendi.
(İHA)