BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.442,51
HABER /  DÜNYA

PANTEL’İN İSMİ ‘TÜRK TELEKOM INTERNATIONAL’ OLARAK DEĞİŞTİ

Türk Telekom Grup şirketlerinden Pantel’in ismi ve logosu 1 Mayıs 2013 itibarı ile değişti. Türk Telekom Grubu’nda yurt dışı toptan ses ve d...

Abone ol

Türk Telekom Grup şirketlerinden Pantel’in ismi ve logosu 1 Mayıs 2013 itibarı ile değişti. Türk Telekom Grubu’nda yurt dışı toptan ses ve data operasyonlarını ve işletmeciliğini yürüten Pantel, bundan böyle faaliyetlerine ‘Türk Telekom International’ ismiyle devam edecek.
Türk Telekom Grup şirketlerinden Pantel’in ismi ’Türk Telekom International’ olarak değişti. Avrupa’nın önde gelen telekomünikasyon işletmecilerinden Türk Telekom International, kurumsal marka ve logo değişikliği ile Türk Telekom Grubu’nda uluslararası veri ve toptan ses işlerinin tümünü idare eden tek iş birimi olarak hareket edecek.
Türk Telekom International, 20 ülkeyi kapsayan 40 bin kilometre fiber optik ağıyla Türkiye’nin Orta Doğu ile Avrupa arasında karadan ses ve data köprüsü haline gelmesine önemli bir katkı sağlıyor. Kıtalararası iletişimde önemli bir konuma sahip olan Türk Telekom International, uluslararası özel hat, IP transit, ethernet, veri merkezi, dark fiber, kesintisiz VPN data iletişimi gibi özel uzmanlık gerektiren önemli hizmetler sağlamaya devam edecek.
Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi ile Türkiye, Kafkaslar ve Orta Doğu’nun önde gelen telekomünikasyon işletmecilerinden biri olan Türk Telekom International; yerleşik operatörlere, alternatif taşıyıcılara, mobil operatörlere, kablolu TV şirketlerine, internet hizmet sağlayıcılara ve kurumsal müşterilere tam kapsamlı internet/veri hizmetleri, altyapı ve toptan ses hizmetleri sunuyor.
(İHA)