BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,13
ALTIN 2.431,07
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Pakistanlı öğrencilerden başkana ziyaret

Pakistan’daki Paktürk okullarında öğrenim gören 18 öğrenci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Abone ol

Aralarında geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkçe Olimpiyatları’na katılan gençlerin de yer aldığı 18 kişilik Pakistanlı öğrenci grubu, Paktürk Okulları Müdür Yardımcısı Salih Ünverdi ve öğretmenleri birlikte Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Pakistan’daki 7 farklı şehirde öğrenim gören öğrencileri makamında kabul eden Başkan Aydın, kardeş ve dost Pakistan’ın gençlerini Zeytinburnu’nda görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Aydın, Zeytinburnu’nun demografik ve sosyo ekonomik yapısı ile bilgiler verdiği Pakistanlı öğrencilere, yaşadıkları yerler, öğrenim durumları ve ülkeleri ile ilgili çeşitli sorular yöneltti.

Ziyarette grup adına bir öğrenci tarafından Başkan Aydın’a el işlemeli mermer tabak takdim edildi. Başkan Aydın da misafirlerine Zeytinburnu’nu anlatan bir kitap ile gümüş kalem hediye etti.

Başkan Aydın ziyaretin sonunda Başkanlık Binası’nın merdivenlerinde Pakistanlı misafirleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.