BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.397,17
HABER /  GÜNCEL

Pajero'dan Dakar şansı

Mitsubishi Motors tarafından üretilen ve 2005 Dakar Rallisi'ni birincilikle tamamlayarak 10. kez şampiyonluğa imza atan Mitsubishi Pajero Dakar'a gidiyor.

Abone ol

Temsa tarafından başlatılan ve iki aşamadan oluşan kampanya çerçevesinde isteyen tüm Pajero sahipleri, ilk aşamada profesyonel eğitmenler tarafından 4x4 sürüş tekniği dersi alma fırsatı; ikinci aşamada ise yapılacak çekiliş ile Dakar'a gitme fırsatı buluyor.

"Pajero'na bin, ders al, Dakar'a git" konulu yeni kampanya çerçevesinde, ilk aşamada Pajero sahiplerine özel 4x4 eğitim pistlerinde profesyonel eğitmenler tarafından verilecek olan eğitim etkinliğine katılma fırsatı sunuyor. Mitsubishi Pajero sahibi olan ve www.2006dakar.com sitesini ziyaret ederek, katılım formunu dolduran herkes kampanyaya katılma hakkına sahip oluyor.

İlk ayağı 13 Ağustos 2005 Cumartesi günü, Autodrom Performans Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitim günleri Kasım ayına kadar devam edecek. İlkinde olduğu gibi, "Mitsubishi Pajero'nuzu Tanıyın" konulu eğitim etkinliklerinin devamında da Pajero sahiplerine teorik ve pratik olarak araçlarının zorlu koşullarda neler yapabileceğini görme fırsatı verilecek ve araçlarını daha yakından tanımaları sağlanacak.

Kampanyanın ikinci aşamasında ise Mitsubishi Pajero sahibi bir kişi, çekiliş sonucunda Ocak ayında gerçekleştirilecek 2006 Dakar Rallisi'ne gitme fırsatını yakalayacak.

Kaynak: www.mynet.com