BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.412,74
HABER /  GÜNCEL

Özkanın yeni kanalı!

Tuncay Özkan Kanaltürk'ü sattı. Aynı hızla yeni kanalını açıyor. Bakın yeni kanalın adı ne olacak? Çok yakında yayında.

Abone ol

Kanaltürk'ü Bugün Gazetesi'ne satan Tuncay Özkan yeni bir kanal kuruyor. Özkan'ın yeni kanalının ismi "Bizim Kanal" Televizyon önümüzdeki hafta yayında olacak.

İzmir'de 'Biz Kaç Kişiyiz'in İzmir Şubesi'nin açılış kokteyline katılan Özkan "Başbakan Özkan" sloganlarıyla karşılandı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAYINDA

Kanaltürk'ün satılmasının ardından yeni kanalın önümüzdeki hafta yayına başlayacağını açıklayan Özkan, "Bugün geldiğimiz noktada çok üzgünüm. Ne yazık ki burayı hiç de istemediğimiz insanlara vermek zorunda kaldım. Önümüzdeki haftadan itibaren Bizim Kanal, Bizim Tv yayına başlıyor. Hayırlı olsun." dedi.

KURARKEN DE KÜFRETTİLER

İzmir'de, 'Biz Kaç Kişiyiz' derneğinin açılışını yapan Özkan "Ben Kanaltürk'ü kurarken de, yayındayken de, satarken de küfrettiler. O gün de onları dinlememiştim, bugün de dinlemiyeceğim. Çünkü onları dinleseydim bugün burada olmazdım. Onları dinleseydim Kanaltürk olmazdı, Cumhuriyet mitingleri olmazdı. Biz Kaç Kişiyiz, Türkiye'nin hemen hemen her ilinde örgütlenmesini tamamladı. 81 il, 300 ilçede elele gönül gönüle çalışmaya başlayacağız." diye konuştu.

SANCAĞI BIRAKIRSAM MEZARIMA TÜKÜRÜN

AK Parti'ye oy veren 16 milyon seçmene tek tek giderek kendilerini anlatmaları gerektiğini ifade eden Özkan, "Onların karanlığı beslemesine izin vermeyeceğiz. Anadolu'daki her evin penceresinden Mustafa Kemal'in aydınlığı taşana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Benim ölüm Mustafa Kemal'in sancağını elinden bırakırsa benim mezarıma tükürün" dedi.