BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.409,45
HABER /  MEDYA

Özışık katil zanlıların işbirlikçilerini açıkladı!

Süleyman Özışık, Özge'yi öldüren katil zanlıların medyadaki işbirlikçilerini açıkladı. İşte o çok tartışılacak sözler;

Abone ol

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık'tan Özge isyan! Televizyon ekranlarından, aşk diye halka çarpık ilişkilerin dayatıldığını söyleyen Özışık, Özgecan'a yapılanları kınamak için sıraya girenlerin, yaşanan vahşette parmağı olduğunu iddia etti. Özge'nin, boğuşma sırasında katilin yüzüne attığı pençenin, aslında Türk adaletine atıldığını anlatan Özışık, tecavüzcüler için "hadım etme" cezası istedi.

A Politik'te konuşan İnternethaber köşe yazarı Süleyman Özışık, Mersin'de işlenen Özgecan Aslan cinayetini değerlendirdi. Yıllar önce tecavüzcüler için "hadım etme" cezısını teklif ettiğini; ancak o gün bu tartışmalarda yanlız bırakıldığını söyleyen Özışık, Özgecan cinayetinde tek suçlunun, hakim karşısına çıkartılan katil zanlılarının olmadığını söyledi.

"AHLAKIMIZ EREZYONA UĞRADI"

Bir dönem ekranlarda bolca boy gösteren gençlik dizilerinde, alkol kullanımının özendirildiğini, çarpık ilişkileri sıkça eleştirdiği için de bazı kesimlerin hedef tahtasına haline geldiğini ifade eden Özışık, bu tür diziler nedeniyle, toplumun ahlak değerlerinin erozyona uğradığını söyledi. Özışık şöyle konuştu;

"Evlenme programları adı altında, ben televizyonda bir kız çocuğunun, iki kardeşten önce birine sonra da diğerine giderek hangisini ayartsam diyerek hesap yaptığı programı izledi Türkiye! Kocasının yeğeniyle yasak ilişki yaşayan kadının hali, bize büyük aşk diye izletildi. Gerçeğe dönün, bugün şu olayı kınayan sanat dünyasına bakın.

"NAMUS DERSİ VERENLER..."

Sanat dünyasının haline bakın. Sabaha kadar birbirlerinin koynundan karılarını kaçırırlar ve buna bize aşk deyip sunarlar. Sonra da kalkıp millete namus dersi verirler. Ekrandan namus dersi verenler, en azından dönüp, taciz bir saldırı anında, benim hiç mi suçum yok mu deyip düşünmesi lazım. En azından bu tür olaylarda hükümeti suçlamak yerine kişinin kendisine sorması lazım bu soruyu."