BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,06
ALTIN 2.502,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Özhaseki'den hasbi olun öğüdü

Kayseri Belediye Başkanı Özhaseki tecrübelerini Kırşehir'in AK Parti'li gençleriyle paylaştı.

Abone ol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Teşkilatı'nca düzenlenen konferansta partili gençlerle bir araya geldi. Özhaseki, kişisel gelişimle ilgili tecrübelerini aktardı.

AK Parti İl Teşkilat binasında yapılan konferansa Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Muzaffer Aslan, Merkez İlçe Başkanı Şuayip Soysal, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Doğancı ve çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı.

Konferansta konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gençlere hayat ve siyaset yolunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Kayseri'nin kalkınması noktasında hesabi değil hasbi davranışın kilit rol oynadığına dikkat çeken Başkan Özhaseki, "Niyet çok önemli. Birliğin olduğu yerde bereket vardır. Siyasette muhakkak herkesin bir hedefi vardır. Asıl olan yapılan işin Allah'ın rızası doğrultusunda yapılmasıdır. Eğer niyet bozuksa, siz o makama veya o zenginliğe erişseniz de mutlu olamazsınız." dedi.

Kayseri'nin hem sanayi ticaret hem belediye olarak kalkınmasını değerlendiren Başkan Özhaseki iş ahlakının önemine vurgu yaptı. Siyaset ve ticaretin ilerlemesi ve yükselmesinin anahtarının güven olduğuna dikkat çeken Özhaseki "Doğruluğun ve dürüstlüğün olmadığı yerde başarılar kalıcı olmaz, hayır olmaz, ilerleme olmaz." diye konuştu.

Anlatım ve soru-cevap şeklinde gerçekleşen ve iki saat süren konferansın ardından AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Doğancı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye tablo hediye etti.