BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.387,15
HABER /  GÜNCEL

Öz kızına bu yapılır mı?

Böyle babalar olduğu müddetçe mahkemelere daha da iş düşer.

Abone ol

Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde öz kızına tecavüz edip, 2 kızına da cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 45 yaşındaki A.K., 43 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen mart ayında Esentepe Mahallesi’nde oturan 9 çocuk annesi 35 yaşındaki T.K., seyyar tatlıcılık yapan eşi A.K.’nın en büyük kızı 19 yaşındaki E.K.’ya tecavüz ettiğini, 16 yaşındaki Y.K. ile 14 yaşındaki C.K.’ya da cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan ve sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen baba tutuklanırken, E.K. ise babasının tecavüze sonucunda hamile kaldığını, bebeği ise kürtaj yaptırarak aldırdığını söyleyip şikayetçi oldu.

Ceyhan Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan A.K., bugün son kez hakim karşısına çıktı. Yargılama aşamasında suçlamayı kabul eden A.K., son savunmasında, kızına tecavüz ettiği için çok pişman olduğunu belirtip, cezaevinde daha fazla mağdur olmamak için tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti sanığa, kızına tecavüz etmek suçundan 25 yıl, diğer 2 kızına da cinsel taciz suçundan 18 yıl hapis cezası verdi. Toplam 43 yıl hapis cezasına çarptırılan babanın tahliye talebi ise reddedildi.