BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.431,10
HABER /  GÜNCEL

Öz kızına banyo yaparken tecavüz etti

Avusturya’da evinin bodrumuna hapsettiği öz kızına 24 yıl boyunca tecavüz eden sapık baba Josef Fritzl dehşetinin benzeri, İzmir’de yaşandı

Abone ol

İzmir'in Menderes İlçesi’nde oturan ev kadını S.U., ilköğretim okulunda okuyan 10 yaşındaki kızı Y.D.’nin babasına karşı tavır aldığını ve psikolojisinin bozulduğunu fark ederek konuşması için baskı yaptı. Küçük kız, 8 aydır babasının kendisine tecavüz ettiğini anlatınca, anne soluğu jandarmada aldı.

göre Gözaltına alınan baba, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilen çocuğa, tecavüze uğradığı ve psikolojisinin bozulduğu yönünde rapor verildi. Y.D.’nin 8 ay önce banyo yaparken babasının kendisine tecavüz ettiğini, tehdit ederek tecavüzü sürdürdüğünü söylediği iddia edildi. Baba R.D.’nin kızının olayı başkalarına söylememesi için de, “Seni öldürürüm. Eğer anlatırsan basına haber olursun” diye tehdit ettiği öğrenildi.

SABIKASI KABARIK

R.D.’nin Almanya’da resmi olarak bir kadınla evli olduğu ve bir kızı bulunduğu belirlenirken, 13 yıldır S.U. ile dini nikâhlı olarak beraber yaşadığı ve S.U.’dan da 4 çocuğu olduğu öğrenildi. R.D.’nin, Almanya’da “adam öldürmek” suçundan 4.5 yıl cezaevinde yatarak Türkiye’ye geldiği tespit edildi.

AVUSTURYALI SAPIK

Avusturyalı sapık Josef Fritzl’in (73), evinin bodrumuna hapsettiği kızına 24 yıl süreyle tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı. Kızından 7 çocuğu olan Fritzl, ölü doğan çocuklardan birini de kalorifer kazanına atarak yakmıştı. Yargılanan Fritzl, ömür boyu hapse mahkûm edildi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İzmir'in Konak ilçesinde, H.E., imam nikahlı 2 aylık hamile eşini, sevgilisine kaçan kız kardeşine yardım ettiği iddiasıyla av tüfeğiyle iki çocuğunun gözleri önünde vurup öldürdü.

Olay, Yenişehir Semti 1212 Sokakta meydana geldi. Çöplerden kağıt toplayan H.E (25), kız kardeşinin sevgilisine kaçmasına yardım ettiğini öğrendiği eşi Damla Şenler'i babasının evinde olduğunu öğrendi. Kapıya dayanan H.E, eve zorla girerek 5 yaşındaki oğlu, 6 aylık kızı ile imam nikahlı eşinin anne ve babasının gözleri önünde, av tüfeği ile yüzüne ateş etti.
H.E. olay yerinden hızla uzaklaşırken, Damla Şenler'in babası Osman Şenler kızını Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavi altına alınan Şenler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis olay sonrası kaçan H.E'yi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis ekipleri kısa sürede H.E'yi olay mahalline yakın bir sokakta yakaladı. Boğaziçi Polis Merkezi'ne götürülen Hakan E. buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bozyaka'daki Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Cinayet zanlısı Hakan E. emniyete götürüldüğü sırada gazetecilere, "P......k olmadığım için öldürdüm" dedi.

AİLESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Rize'nin Gündoğdu beldesinde bir şahıs, kardeşine ve kardeşinin ailesine silahla ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Bir süre önce cezaevinden şartlı tahliye edilen Nazim K. (60) ile kardeşi Mustafa K. arasında tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen olayda Nazim K., silahla kardeşi Mustafa K. (58) ve kardeşinin ailesine ateş açtı.

Olayda Mustafa K., eşi Süheyla K. (54) ile çiftin çocukları Uğur K. (30) ve Akay K. (25) ağır şekilde yaralandı. Yaralılar, ailenin en küçük oğlu Batuhan K. (17) tarafından Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Akay K, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nazım K. ise, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Cinayet ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.